Meydeyyy Aydaozk amin canım bu mucizeyi Allahm olmayan herkese yaşatmayı nasip etsin çünkü gerçekten çok farklı bir duygu😍
Aydaozk Meydeyyy gercekten öyle allah hicbir anne babayı evlatsız bırakmasın🤲🏻 bide bende merak var bir yandan nasıl bir bebis olacak acaba diye 🙈😍
Meydeyyy firdevs ayy öyle olmasına çok sevindim çünkü kusarken bebeğimi düşürmekten çok korkuyordum ama bu zamana kadar birşey olmadi inşallah bu saatten sonrada olmaz Rabbim hepimizin yardımcısı olsun🌷❤
firdevs Meydeyyy korkma canım annem beni hamileyken Doğuma giderken bile kusmuş zaten en çok ben de çekmiş kadıncağız doğumhanede bile kustum ben sende diyor🙈 rabbim bebeğini korusun canım 🙏
TubaTuana Meydeyyy bence tüm hamileler aynı şeyi düşünüyor 😁 zaman hızlı hızlı geçse biran önce gelseler sağlıkla hayırlısıyla 💞💕
firdevs TubaTuana doğum yapanlar da keşke hamile kalsaydım diyor canım uykuyu çok özlüyorlarmış elinden geldiğince uyu diyorlar bana şimdi 🤗😊
Anneyimmm Bendede dusuk riski var persembe kontrole gitcem zaman gecmiyo bide hic istahim yok hersey kokuyo ogurtuyo kokular aclik hissetmiyorum ama karnim cok.gurulduyo sadece muz havuc yiyebiliyorum
Meydeyyy Anneyimmm bende öyleydim ilk 4 ay sadece suyla ve serumla besledim resmen canlı cesettim çok kilo kaybettim daha 1 aydır yeni yeni toparladım inşallah sende bian önce toparlarsın 😔
Minnaksercecik Elffth_2017 daha yolun başındasın cnm biz yolu yarıladık Ama geçmiyor Allah hepimize güç sabır kuvvet versin inş
Meydeyyy Deletedmom67 az kalmış annesi bende 3 gün önce detaylı gördüm aynı eşime benziyor sanki resmen onu klonlamışım işte insan öyle görünce çok meraklanıyor 😆😍
Meydeyyy firdevs amin canim benim annemde öyleymis birde ben erken doğmusum ister istemez benimde endişelerim oluyor ama annem dogum yaptigim an yeniden doğmuşum gibi olmuştum diyor inşallah bende öyle derim😣😍
Akin59 Meydeyyy aynen hele gene son bir ay hiç geçmiyor gün sayıyorum ağrılarım artı çok zorlanıyorum biran önce kurtulmak istiyorum artık evlenir evlenmez hamile kaldım evliliğimi bile bilemedim🤗
Meydeyyy Akin59 al işte aynı ben bizde doğurunca anlicaz inşallah o güzel günleri hemde yavrularimizla😍
Meydeyyy firdevs banada diyorlar keşke karnımda dursaydı diceksin diyorlar ama doğsunda uykusuz kalmaya razıyım çünkü hamileligim hiç iyi geçmiyor bide evde tek başıma çok sıkılıyorum en azından onun sesi bile yeter bana😍
Deletedmom67 Meydeyyy yaa 😊🙈 kaç haftalıktın cnm 3 gün önce ? Ben detaylı günü 23 hafta olcm inş net görürüm 🙂