Wonderwoman Baharmom kullandım canım ama hafif bir kahve rengilik geliyordu o içindi oda 3 hafta falan kullandım. Rahim şeklinden dolayı degil
Baharmom Wonderwoman aynı şekilde Canim ben de ilk zamanlar önlem amaçlı kullandım. İnsallah sağlıkla gerisi de gelir 🙏🙏 sen kaçıncı haftandasin ☺️
Tunazeyneb Baharmom ilk gebeliğim evet ,ne bileyim ben karamsar düşünmüyorum ,psikoloji de önemli kendini şimdiden yiyip bitirmenin bi anlamı yok ,ben evlenmeden önce biliyordum hatta bana da hep öyle dedi doktorlar ama hiç öyle bişey olmadı çok şükür 🙏🏻
Wonderwoman Tunazeyneb aynen doktorun yaklaşımı çok önemli benimde doktorum çok güzel konuştu gerçi ben hamile kalmadan önce biliyordum aynı doktora gidiyorum zaten . O yüzden hiç endişe etmiyorum. Allah’a emanet olsun bebeklerimiz . Hayırlısı ile kucağımıza alalim
Baharmom Wonderwoman ben de hamile olmadan önce biliyordum Canim,kontrol icin gittiğimde. Sağlıkla gelsinler bebislerimiz en önemlisi o ❤️
Tunazeyneb Wonderwoman amin inşallah😍bebiş sağlıklıysa her türlü dünyaya gelir inşallah,hiç bi problemi olmayan hamile kalamayan düşük yapan çook insan var bu yüzden herşey Allahtan..
Baharmom Tunazeyneb erken dogum ve dusuk riski her gebede var bir de Canim. Allah neyi nasip ederse o.🙏🌸
Baharmom Wonderwoman ben de 24 haftamdayim canim çok şükür Allah sonlarına hayırlısıyla gelmeyi nasip etsinn❤️
Remziye02 kadeerrr bende de cift boynuzlu rahim var progestani fitil seklinde kullaniyorum yan etkisi hic olmadi 24 oldum cok sukur insallah saglicakla aliriz bebeklerimizi