ilknurosman Ceylanmira01 canim benimm tesekkur ederim 💓💓 gercekleri yazdim kuzum Allahim herkese boyle pozitif dogum nasip etsin insallah 💓
Masalin_annesi ilknurosman naz mı 😱 yok artık sen yaşamamış olabilirsin ama o acıyı ağrıyı yaşayan insanların üstelik hem cinsin olan…!!! Kadınların acısını Nasıl basite alıp naz dersin ? Kafayı yemişsiniz…..
ilknurosman Masalin_annesi evlat icin butun acilara razi oluyosunuz ben normalde nazli bi insanimdir ama evladim iyi olsun yeterki onun icin butun acilara raziyim demek istiyorum siz niye yanlis anliyosunuz ki ben kotu bir sey demek istemedim kendimide katarak soyledim iyi okuduysaniz eger
Edsn ilknurosman çok teşekkür ederim gerçekten rahatladım yazdıklarını okuyunca amiiinnnn inşallah 🤲🤗 Rabbim senin de evladına analı babalı sağlıkla büyümeyi nasip etsin inşallah 🤲🤗💕
ilknurosman Edsn amin kuzum cok amiiinn insallah Allah razi olsun hepimizin evladi hayirli saglikli bi sekilde buyusun insallah 💓
Safie ilknurosman çok teşekkür ederim özelde mi doğum yaptınız ameliyathane önlük tarzı giydirmiyorlar mi
ilknurosman Safie evet ozelde dogum yaptim ameliyathaneye giderken evet onluk tarzi birsey giydim ameliyattan geldikten yarim saat sonra annemle hemsire nirmal geceligimi giydirdiler ustume zaten arkadaki iplerde kopmustu o sekildr daha fazla durmak istemedim ama hala sonda takiliydi ben ayaga kalkip yuruyene kadar sonda takiliydi oyuzden bana gore gecelik en rahati
Hilal93 ilknurosman bundan 4sene önceki doğumumu anlattın resmen duygulandım şimdi bir hafta sonra gene spinalle 39+0 haftayken doğumum olacak nasipse inşallah 😊 çok geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah 🧿🤍🤲🏻
ilknurosman Hilal93 cok tesekkur ederim canim Allah razi olsun sizede tekrardan hayirli saglikli dogumlar nasip etsin Rabbim.insallah evladinizi sag salim alin kucaginiza 💓
Zafsim ilknurosman bende korkuyorum Allah ızın verirse bende sezeryan ıstıyorum 11.haftalık hamıleyım suanda özele gıdıyorum acaba doktoruma sımdıden solesem mi sezeryan diye birde sonta takımı ondan cok korkuyorum
ilknurosman Zafsim canim ne sezeryandan ne de sondadan kork ikiside korkulcak gibi degil bende cok korkuyodum ikisindende ama oyle degilmis dedigim gibi evlat icin o an ne aci ne bisi aklina geliyo ben igneden bile tirsan insan ilk ameliyatim olmasina ragmen ameliyata gule oynaya girdim Allah o an sabrini gercekten veriyomus canim sondayi zaten seni uyusturduktan sonra takiyorlar hic hissetmiyorsun bile cikartirlarkende zaten hafif uyusuk oluyosun seni yurutcekleri zaman cikartiyorlar sondayi onuda hissetmiyosun canim hatta ben ameliyat esnasinda cok dua edicem diye kendimi cok sartlamistim ama dua falan da hic aklima gelmedi o an aklimda sadece meleğim vardi cunku he evet ameliyat sonrasi biraz agrilarin oluyor ama dayanilmicak gibi degil emin ol canim sezeryan sonrasi bas agrisi da hic yasamadim sifir yani cunku hemsiremde doktorumda beni odaya getirdiklerinde dediler bitter cikolata dondurma yemen lazim nescafe Turk kahvesi kola icmen lazim dediler hatta biseyler yeme icmeye izin verildigi an hepsini tek tek yapmaya basladim hemsirem doktorum gelip gidip onu yedinmi bunu ictinmi diye sorup durdular oyuzden sende yaninda mutlaka bulundur bunlari ben hepsini uyguladim hic agri yasamadim oyuzden canim
Wonderanne ilknurosman Allah bağışlasın hayırlı uğurlu güzel uzun bir ömrü olsun hayırlı uğurlu olsun InsaAllah 🌸🤲🏻🤗
Tuba_003 Merhaba yardımcı olur musunuz benim ilk Doğumun sezeryan oldu 41+3 de şimdi yine hamileyim 25. Haftamızdayım acaba kaçıncı haftada sezeryan olurum 40. Haftaya kadar bekleye bilir miyim ki acaba 🙈😔
ilknurosman Tuba_003 canim normalde doktorlar sezeryanda 38 inci haftayi doldurunca daha fazla bekletmiyorlar bana doktorum sormustu en son muanede cuma gunumu alalim yoksa bidaki haftayami diye cuma gunude 38+5 olcakti ben 2-3 gun daha kalsin bari pazartesi olsun demistim kendim sectim 39+1 i sezeryan gununu oyuzden canim
Asliyldrm Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 😊 bende çarşamba günü spinal sezeryan olucam tam 39 haftalıkken, Rabbim hepimize kolaylıklar versin böyle güzel hikayeleri okuyunca mutlu oluyoruz 😊
ilknurosman Asliyldrm Rabbim evladini melegini saglicakla kucagina almayi nasip etsin kolay dogumlar nasip etsin guzel Rabbim insallah sizede hic korkmayin telas yapmayin biraz illa agrilariniz olucak ameliyat sonrasi ama inanin dayanilmicak gibi degil zaten evladinizi gorunce ayni seyleri bin kere daha yasarim diyosunuz hic korkmayin oyuzden hayirli saglikli bi sekilde doğumunuz olsun insallah 🤩