Merhaba sevgili anneler
21.09.2020 pazartesi gunu 39+1 de spinal sezeryanla prensesime kavustum cok sukur 5 günlük taze anneyim ilk bebeğim cok sukur Rabbime sag salim bebegimi kucagima aldim hamilelik donemim benim cok rahat gecmisti sadece son trimesterde artik son zamanlarda iyice agirlasmaya baslayincaya kadar agirlasinca yatamaz oldum tuvaletten cikamaz olmustum onun haricinde sorunsuz bir gebelik gecirdim cok sukur Rabbim herkese boyle hamilelik donemi nasip etsin insallah gelelim dogumuma bende hep insallah yazarim dogum hikayemi diyordum kendi kendime simdi den kusura bakmayin biraz uzun olucak sanirim ☺️ ben normalde igneden bile asiri tirsan bir insanimdir benim kalp rahatsizligim oldugu icin zorunlu sezeryan olmak zorunda kaldi pazartesi gunu sabah 7:30 da hastanede yatisimizi yaptik once kalp doktorumun ameliyat oncesi onerdigi ilaclari yuklediler bana 9:30 gibi de ameliyata aldilar ama bende gram korku yok ameliyat korkusu ve ilk ameliyatim normalde olsa tirsarim ama Rabbim iste annelik duygusundan kaynakli herhalde gule oynaya girdim ameliyata esimden ayrilirken bi panik yaptim hemen gecti sonra ameliyatta anestezicim igneyi yapmadan once bi sprey sıktı once sogutucam oyle igneyi yapicam dedi ve yapti gercekten dedikleri gibi damar yolundan daha az acitiyo o igne sonra o an sag ayagimda aninda karincalasma hissettim ama sicaklik yok henuz doktor sordu sicaklik geldimi diye hayir sadece hafif karincalasma var dedim tamam 5 dk icerisinde hepsi olcak dedi ve 5 dk icinde gercekten hem yanma hem karincalasma basladi ama bacaklarimda his hissediyorum sanki dedim oynat bakalim dediler sanki ben oynatiyorum dedim hayir hayir oynamiyo sana oyle geliyor dediler icimden dua ediyorum Allahim insallah aci hissetmem diye 😁 neyse doktorum geldi 5 dk icerisinde bebegimin aglama sesini duydum hic okadar cabuk beklemiyordum 9:38 de prensesim doğdu o aglayinca bende aglamaya basladim bana uzaktan once o an gosterip cekti doktorum sonra bebegimi temizleyip yanima getirdiler opturduler ten tene temas yaptik okadar pamuktuki okadar tatliydiki ahhh Allahim o ana tekrar tekrar geri donmek istiyorum suan bile duygulandim yine mutluluktan aglayasim var kizimi optugum an prensesim aglamayi kesti inanamadim Allahim bu nasil bi nucize dedim ya Rabbim isteyen herkese bu guzel duygulari yasatsin insallah bir yandanda ameliyattaki hemsir cocuk guluyo bak makyajin akiyo diyip yuzumu sildi o an gulesim geldi hatta makyaj yuzume yapmadim bu arada sadece eyeliner ve rimel vardi gozumde ☺️ sonra yarim saatten fazla herhalde sonraki islemler devam etti ama biran once bitsin de kizima kavusayim diye dua ediyorum icimdende baska bisey dusunemiyorum bebegimi disari cikarmislar esime vermisler esim bi korkmus alamam ben diye zorla vermisler kucagina esim diyorki sizi beklerken kalp krizi gecircektim heyecandan diyor canim esim ya 😁😁 sezeryandan hic korkmayin arkadaslar ben hic cekistirne falan da pek hissetmedim oyle anlatilanlar gibi seyler hissetmedim ben ameliyat olduysam herkes olur korkulcak gercekten bisey yok zaten o an bebeginize kavusmaktan baska bisey de dusunemiyosunuz 😇 tek sıkıntı ameliyattan sonra kum torbasi koydular ve kum torbasindan sonra hem doktorum hem hemsirem karnima bastirdilar bi onlarda biraz zorlandim ama ondada korkulcak bisey yokmus arkadaslar 4 saat sonra ayaklarimi oynatmaya basladim 1 saat sonrasindada yuruttuler beni hatta 2.ci yurudugumde yataga yatarken doktorum hayir kimse yardin etmesin tek basina yapcaksin artik dedi tabi bi tirsma geldi bana sadece ilk 3 gun zorlandim ben biraz yatip kalkarken arkadaslar 4.gunden itibaren gayet iyiyim cok sukur sorulariniz varsa sorabilirsiniz arkadaslar size en cok tavsiye edecegim sey kesinlikle Depeend bez kesinlikle okadar rahat ki cok buyuk kolaylik mutlaka alin derim bana 2 adet gecelik yetti arkadaslar hastanede alt ustte goturmustum ama onu hic kullanmadim sezeryan icin en ideali onden dugmeli gecelik kesinlikle Rabbim isteyen herkese bu guzel duygulari tez vakitte yasatmayi nasip etsin insallah 🤩