hafsa2020 ben acikcasi vitamin takviyesindense dogal besinler tuketmeyi tercih ediyorum. Dini kavramlara bu kadar baglisiniz ama evladiniza dair sorumluluklara vitaminleerr diyerek geciyorsunuz bu biraz celiskili geldi ama eminim olayi hafifletmek icin soylemissinizdir gercekten boyle dusundugunuzu zannetmiyorum. Borclu olmaya gelince de sanki devlete borcumuz var oyle bir anlatiyorsunuz ki yuce Allah elinde hesap defteri alacaklarini kontrol ediyor sanki🤣 Allaha inancim tevekkulum gayet yerinde merak etmeyin ama Allah da bana bir beyin vermis kullanmam icin. Bir de emanet vermis iyi bakmam icin. Bu nedenle Ben bu riske girmeyecegim. Insanlari uyarmayi da gorev biliyorum. Oruc tutmayanlarin inanclarini sorgulamak da sizin haddinize degil ayrica unutmayin oruc sadece mideye vurulmaz, dile, kalbe de vurulur ki asil sevap budur o nedenle madem ibadete niyetlisiniz oruc tutmayi zaten diyanet isleri de hamilelere uygun gormemisken siz tutmayanlara azcik inan, bisey olmaz tarzinda yorumlarda bulunmayin. Bunyesi cok saglam olan arkadaslar, kendi kararlaridir saygi duyarim. Ben Ramazan boyunca Kuran dinletilerine katilacagim, oglum dualari dinlesin. Iftarda oruc tutan yakinlarima guzel sofralae hazirlayacagim. Bebegime oruc tutturmaycagim. Kendimce boyle bir Ramazan ayi gecirmeyi planliyorum. Allah hepimiz icin hayirli huzurlu bir Ramazan ayi nasip etsin insallah🙏