• Gebelik
  • Böyle olan var mı yoksa gariplik bende mi 😑

Bayanlar Merhaba
Belki saçma gelecek ama eşimin kokusundan midem bulanıyor bir iki haftadır basladı bende bu teninin kokusu ya da üzerinden çıkardığı herhangi gömlek, atlet ne olursa kokusunu aldığım an öğürmekten canım çıkıyor belli etmemeye çalışıyorum kalbini kırmak istemiyorum gerçekten kendimi koyuyorum yerine eşimde bana karşı böyle bişe hissetsem çok kırılırdım ama elimde değil gerçekten mahvoluyorum ne yapacağımı da bilmiyorum eşime açıklamalı mıyım ya da kırmadan nasıl yaparım akıl verin Allah aşkına 🙄

Bence aciklama cunku cok kiriliyolar bnm yaptigim hataya dusme 😁o yuzden buyuk kavga etmstk tabi o baska biseyi bahane etmstii

Masalmom ben ilk gebeligimde 7 ay boyunca esimden tiksinmistim bulantim gectigi halde bile onun sesini duysam onu gorsem cikartirdim direk. Bu durum oluyo malesef ama geciyo merak etmeyin. Hormonlar boyle napalim 😄

Benim arkadasimsa da oldu sonra sprey aldi vernelin falan kumas spreyi dolaba skti yada çamaşır makinesinde bol deterjanli yika kiyafet kokusu degilde yumos solursun belki gecer

ssuleeyuce valla kafayı yicem bende aynı durumdayım desem diyemiyorum dayanmaya calışsam dayanamıyorum 😏

Ben de aklınıza gelebilecek her türlü yemek yiyecek içecekten tiksindim bir tek eşimden tiksinmedim ❤️❤️

Masalmom benim eşim çok titizdir sabah duş alır gider akşam gelir duş alır asla kokmaz ama bende hamileliğimin ilk zamanları eşimden tiksinmiştim 😃 resmen bana kokuyo geliyodu söylemiştim ne olur beni yanlış anlama yatakta uzak yat diye benden 😂 şükür geçti belirli haftadan sonra

Masalmom ben de eşimin şampuanı yüzünden fena oluyorum 🙄 nasıl midem bulanıyor ya clear kullanıyor her taraf kokuyor gittim bebek şampuanı aldım herife dedim al bunla yıkan bu kokmuyor 🤦‍♀️ kokarca diye sesleniyorum bazen bir şey demiyor 😅 senin de eşin şampuanını, parfümünü falan değiştirsin o koku da zamanla azalır

Masalmom çok normal canım kimi eşine daha düşkün olurmuş, kimi de midesi bulanırmış kokusundan. son aylarda bitmişti benim ki çok bulanıyordu midem eşimin kokusunu alınca

Masalmom benim ilk 3 ayım eşimle ayrı yatarak geçti. Yorgandan yastıktan iğreniyordum. Burnumu kapatarak geziyorum 😂 eşimle de çok tartıştık koku yüzünden inşallah doğurunca geçer 😂😂

Masalmom aynısını bende yaşıyorum ve eşinizi incitmeden açıklayabilir söyleyebilirsiniz kokuş hassasiyetinizoldugu kokmasa sahi sise herşeyden fazlasıyla koku hassasiyeti geldiğinde kötü kokulu olmasa bilebulantiya sebep açtığını dile getirin

Masalmom bende aynı durumdayım. Banyo yap diyorum yok, bak banyoya gir diyorum hayır en son kokuyorsun midem bulanıyor dedim öylelikle girdi. Bir de sigara içiyor Allahım Allahım o nasıl kokudur 🤦🏻‍♀️😂😂😂

Masalmom şu şekilde yapabilirsin koltuk altı losyon ve deodorant parfüm alabilirsin… Kendime aliyorken sanada bu kokuyu beğendim diyip hediye edebilirsin 🥰 Hem kirmamis olursun hem hediye etmiş olursun 🤩🤩

Masalmom agahah yok yok normalsin korkma kokulara hassassın zaten o yüzden. Ben şak diye söylemiştim 😂 Artık dayanamadım bir değil iki değil baktım olmayacak sigara da içiyor ona karşı da hassastım ama eşine bağlı yani eşinin huyuna göre söyle 🙈 Bi de açıkla yani hamile olduğum için normal kokular fazlasıyla geliyor bana diye

zepbjk ben şak diye söylesem oda şak diye ölür 😂😂😂

Masalmom Benimki az alındı biraz küser gibi oldu düzeldi. Ben değil bebek kokudan rahatsız olıyor de ahsnsj

Masalmom hatta esim kiriliyordu dr soyledin o konustu duzeldi ustume gelmeyincede kendiliginden gecti. Sabredin gecicek :)