Bugün sakarya eğitim araştırmaya bebeğin kalp atışını duymadığımız için kürtaj olmak için gittim.. kese 9+3 bebek 6+2 de kalmış gene😢
Orada nasıl olsa ultrasona sokacaklar diye önceki ultrason kağıtlarınıda yanıma almadım. Kii geçen sene kasım ayındada kürtaj olmuştum orada detaylı ultrasona soktular gelişim durduğu için sorunsuz direk kürtaja almışlardı. Ne ultrason kağıdı ne evrak hiç lafı bile olmadı. Ozamanki denk gelen doktorum serdar çimendi doktordan tutunda hemşirelerine varıncaya kadar okadar memnun kaldımki sanki kendi kızları kardeşleriymiş gibi davrandılar Allah bin kere razı olsun🙏🏼 Bu memnuniyetimi bildiğim için yine gittim hoş denk gelmeyeceğimi biliyodum ama böylesiyle karşılaşacağım aklımın ucundan bile geçmezdi.
acilden giriş yaptık doktor günay dumana denk geldim. Beni ultrason kağıtlarını götürmediğim için bir tek dövmediği kaldı.. adam resmen dişe diş kavga ediyor benimle ben onları görmeden seni kürtaja alamam iki doktorun imzası lazım neden getirmedin niye direk geldin vs vs.. dedimki bakın ben normal doğuma gelmedim durumun aciliyeti var ve kürtaj olmam lazım.. neyse bana kağıt verdi radyolojiye git dedi bu sefer oda sıkıntı cıkartır belki diyerek evden ultrason kağıtlarını alıp tekrar gittim ordada bakıldı gelişim 6+2 de kalmış.. tekrar günay beyin yanına gittigimde bana dediği şey kesen çok büyük bebeğin küçülmüş olabilir ama ben bunu direk alamam
önce sana ilaç vericem kanamanı başlatıcam ondan sonra saat 3′e doğru kanaman baslamıs olur kürtajını yaparım dedi. Bunu dediği saat sabahın 9u Yani resmen bana ilac verip beni okadar sancıyla okadar saat bekletecek ben kanamayla birlikte parça parça hem keseyi hem bebeği içimden atacağım birde üstüne içimi tekrardan tıraş edecek resmen.. dışarı çıktım eşim annem yanımda ağlama krizine girdim resmen olmicam dedim burda adam resmen canımı almaya yemin etmiş gibiydi bakın bu üçüncü kaybım parcayo genetiğe gönderir misiniz diyorum hiçbir şey bilmediği halde biz göndermiyoruz öyle bir işlem yok git genetikle görüş diyor bana onunlada görüştüm iknada oldum ama adama okadar uyuz oldum okadar negatif enerji yüklediki bana sabah sabah bilsemki canım hiç acımayacak genede onunla kürtajımı yaptırmazdım.
durum öyle olunca özel medar hastanesine gittik ordaki doktoruma durumu anlattım merak etme kızım ben vakumla alırım dedi aldı ve sonuclar hem patolojiye hem genetiğe gitti. Biraz ağrıyla hastaneden taburcu oldum onunda normal olduğunu söylediler.
bir laf varya hani paranı gercekten sağlığın icin harcayacaksın diye çok doğru.. rabbim kimseyi böyle bir durumla sınamasın allah herkeside iyi doktor ve insanlarla karşılaştırsın zaten psikolojik ve vücut olarak bitik bir durumdayım birde üstüne o eklenince insanın iyice sinirleri yıpranıyor..
rabbim inşallah benim ve benimle aynı durumu yaşayan annelerin sonraki gebeliğini kucağımıza almış bir şekilde taçlandırır sizlerden dua ister dua beklerim🤲🏼