Ga0312 CansuAbinik bende öyle olmadı hiç ama böyle karnım sertleşiyor regl ağrısı gibi bazen hafif ağrı giriyor hemen geçiyor bende onu yalancı sancı sanıyordum
Ga0312 CansuAbinik valla bilmemezlik çok kötü bişey 😅 doğru diyosun belki farklı seyrediyor herkeste. İnşallah sağlıkla alalım kucağımıza yavrularımızın
CansuAbinik Ga0312 İlk defa anne olacağız ondan hiçbir şeyi bilmiyoruz 😂 Her şeyi daha yeni deneyimleceğiz bebeğimizle birliktee 🤗 İnşallah sağlıkla sıhhatle kucaklarımıza alalım 🙏🏻💗
Evlat_can saramomy kızlar benimde sezeryan olduğu için ekim 27de herşey hazır ama çantayı hazirlamadim birde temizlik için sizce erkenmi son bir hafta kala temizlik yaptrym diyorum
saramomy Evlat_can bence sen şimdiden her şeyini yap hazır dursun canım son haftada bir üstünden geçersin daha rahat olur
Poyrazefenin_annesiii saramomy 38 haftalik olduk. Her şeyimiz hazır. Ara ara sancılar oluyor. Bakalım bekliyoruz. Pazartesi günü kontrolüm var ne diyecekler 😌🤗🐣
Cananoguz Annem42 hiç bilmiyorum çünkü son kontrolde doktorum neden bilmiyorum ama her an gelebilir artık hazırız dedi. Neye istinaden dedi bilmiyorum açılma sancı vs yok 😃 ama evhamlandırdı beni. Öncesinde de 18 ekim 25 ekim arası düşünebiliriz demişti
saramomy Deletedmom417 evettt okudum Doğum hikayeni sabredememiş minik kavuşmak istemiş sağlıkla hayırlısıyla büyüt darısı bize🙈😌