Seymaaygzz saramomy Doktorumuz Ekim başı supriz yapabilir hazırlıklı da olun dedi 😅 bana çektiyse dayanamaz gelir kızım. Çok güzel bir ayda doğum yapıyoruz Rabbim bebeklerimizin suyu gözü hürmetine su virüs belasını basimizdan defeder inşallah🙏🌸
Eylul00 saramomy 38+0 biz de artık her an beklemedeyiz bakalım ne zaman gelecek 🙈 artık hareketleri çok sert ve bazen zorluyor. Yalancı sancılarda başladı sanırım. Heyecan dorukta😃
Krcnummu Ga0312 ben oldum canım benim rahat geçti Drum çok kibar biri ve beni çok zorlamadı ancak çatımda çıkıntı olduğu için 5ekime sezaryen kararı aldık😊
slnko 35+1 deyim sezeryan olcam yarın doğum için tarih verir heralde doktor kontrolüm var bakalım:) benim 30. Haftadan beri herşey hazır çalıştığım için son zamanlara bırakmak istemedim yorulduğumdan.
Seymaaygzz saramomy Bebeginkini bende hazırladım koydum kenara ben yine hazır ederim biyerden giyerim de onunki daha önemli diye 😅 temizliğimiz de bı bitip beklemeye koyulsaydik ya dimi
Yakannes 36+1 haftadayız 💞 22 ekim görünüyor ama geç dollenme dendi başından beri. O yüzden ekim sonlarına doğru olma ihtimali var. Biraz ağırlaşma başladı. Odası çantası hazır. Bi tek temizlik kaldı o a bu aralarda hallolur ama hiç halim yok eskisi gibi 🙂
Yakannes 36+1 haftadayız 💞 22 ekim görünüyor ama geç dollenme dendi başından beri. O yüzden ekim sonlarına doğru olma ihtimali var. Biraz ağırlaşma başladı. Odası çantası hazır. Bi tek temizlik kaldı o a bu aralarda hallolur ama hiç halim yok eskisi gibi 🙂
CansuAbinik Ga0312 Adet sancısı gibi başlıyo önce. Sonra yavaş yavaş yukarı çıkıyor. Sonra bir anda vajinam aşağı düşecekmiş gibi oluyor🥺
Ga0312 CansuAbinik bende öyle olmadı hiç ama böyle karnım sertleşiyor regl ağrısı gibi bazen hafif ağrı giriyor hemen geçiyor bende onu yalancı sancı sanıyordum
cico-20 saramomy 35 haftamdayım. Bugun esımle basladık temızlıge sadece ıkı oda bttı🙈☺️Yarın devam. Hafta ıcı de kıyafetlrı yıkayıp utulucem cantamı hazrlıcam yavastan😁
Yigitalpinannesi saramomy 37+4 haftaligiz sezeryan olucam heyecan korku merak hersey bir arada hayirla kavusalim insallah bebislerimize Rabbime cok sukurki 2inci defa bu guzelligi bana tatdiriyo 😍