Aykem BeritanKaya üzülmeyin tabi şöyle çatlatmadan hamile kalınca biraz geç sonuç olabilir ama düzelir inşallah sağlıcakla kucagınıza alırsınız
Aykem BeritanKaya birşey daha soracam belirtileriniz varmıydı yada ne gibi belirtileriniz bivardı. Benımde bugun çatlatmanın 11.günüde sizce test yapsam sonuç alabilirmiyim
BeritanKaya Aykem kasıklarım ağrıyordu göğüslerim şişti gece lavaboya çok kalktım 1 2 gün daha beklersen kesin çıkar bence
afrasil BeritanKaya 18. günde artış az olmuş ondan öyle dedi galiba canım ne zamana kadar bekleyelim dedi
Camilaaa26 BeritanKaya hiç ağlamayın. Ben de 7 haftalık hamileyim şu an. Kesenin görünmesi 20000’leri buldu. Geç döllenme durumlarında olabiliyor dedi doktor. Canınızı hiç sıkmayın, artışınız çok normal. İnşallah bebeğiniz size kendinizi gösterecek ❤️
BeritanKaya Camilaaa26 Camilaaa26 inşallah gösterir doktorum çok umutsuz konuştu haliyle bende hala çok umutsuzum pazartesi bi daha bakacak inşallah dediğiniz gibi olur ♥️🙏🏻
Cigdm BeritanKaya canım benimde çatlama 7 sindeydi 13. Günü 9.45, 15.gunu 28.19 17.gunu 91.5 Gün 263.1 çıktı bende bekliyorum geç çıktı değerler korkuyorum bende
Cigdm BeritanKaya canım saat farkı varmı aralarında birini erken verdiysen birini geç o yüzdende oluyo
22_07_18 BeritanKaya yaklaşık 2.3 haftaya kadar kese görünür canım ilk başlarda kese görünmüyor 1 aylıkken falan görünüyormuş
BeritanKaya Cigdm başka bi doktora gittim ve son değerimi görmezden geldi 115 i görürüm ben dedi ve salı günü Bidaha Kan ver dedi bir haftalık artış bizim için çok daha önemli dedi salı günü bi daha kan vericem inşallah bakalım hayırlısı 🙏🏼
Cigdm BeritanKaya daha görmedim en son 263 ikigun önce bugünde test yaptım koyulasmis daha bıktım iki günde bir ikigunde bir salı gidicem kan vericem persembede gidicem doktorun yanına kadindogumcuya kese gorunuryomu diye