Babymam okem 40 a kadar bekleyelim dedi 😂 geleceği yok bizimkinin galiba gerçi bugün hastanede o kadar çok yoruldum ki yeni uzandım heran bekliyoruz gelmezse haftaya zaten kırkında kontrolümüz var 😂
okem Babymam kızlar lohusa pıjamasını vandan aldıysanız nerden aldınız şık bır seyler arıyorum ama bulamadım 🤗
Babymam okem canım ben burdan almadım ama büşra iç giyimin vitrininde vardı orda güzel pijamalar oluyor dantelli falan istiyorsun sanırım aydınperihanın giriş katında🤗 ceyiz gecelik takımı satan yerlerde var genelde bakmak lazım tek tek
Cnnckr Babymam perihanın altındaki benim de dikkatimi çekti o cadde üstünde birkaç küçük mağazada gördüm sanki o tarz ürünler
Babymam Cnnckr ben almıştım o yüzden pek alıcı gözüyle bakamadım 😂 ama vitrinde görünce burdada varmış oldum
Cnnckr Babymam beğendiğimden değil de artık bebek ve hamileliğe dair iğne ucu kadar şey görünce ister istemez dikkatimi çekiyor benim de 😂 modeli filan nasıldı hiç aklımda bile değil ama orada öyle bir şey satıldığını biliyorum artık 😂
Babymam Cnnckr bende de öyle oldu ney nerde var bebek alışverişi için neyi nerde bulurum modundayım😂😂
Babymam okem bende çoğunu dışardan aldım çocugun arabasından beşiğine ufak tefek şeyleri burdan aldım sadece öyle gördükce beğendiğim varsa 😂
fatos2404 11+5'teyim ama iki gündür ense kalınlığı fazla deyip piskolojimi bozuldu amniyosentez veya cvs testi öneriyolar bende yaptırmak istemiyorum, böyle bi şikayeti olan var mı peki 🤦