Babymam okem senin birtane daha çocuk vardı değilmi eve bakmakta zor çocuk yokken bile iş ev çok zordu şimdi 😭😭 korkuyorum açıkcası Allah yardımcımız olsun artık 🤗
okem Babymam evet cnm 3.5 yasında oglum var krese gıdıyor hayırlısı bakalım saglıkla alırız ınsallah bebişlerı
Elmayanaginannesi ikbl gittiğin yerdeki test yaptırdıysan onları götürürsün yanında sıra aldın mı bakar bence neden bakmasın sonuçta daha doğumuna var
Elmayanaginannesi Onurkaan ben ilk hamile olduğu öğrendiğimde gitmiştim 51-52 lira giriş ücreti ve tahliller yapılmıştı o da 170 tutmuştu kalp ayrı icin gittiğimde bi tahlil istenmedi diye hatırlıyorum
Oykubrkn Babymam canım merhaba nöbetçi doktorlara nereden bakıyorsun günlük? Bende bölgede doğum yapmayı düşünüyorum inşallah.
Babymam Oykubrkn doktor çalışma listesinden takip ediyordum ama bu aydaki listede sıkıntı varmış bilginiz olsun
deletedmom351 37+1 olduk yarın çatı muayenesi var lütfen dua edin çok korkuyorum bununla ilgili o kadar şey yazıldı ki ne ile karşılaşacağımı bilmiyorum. Kimileri hissetmiyorsun diyor kimileri çığlık attım diyor bakalım nasıl olacak.
Babymam deletedmom351 kendini sıkmazsan sorun olmaz inşallah ben oldum çatı muayenesi çok zorlanmadım ama kişiden kişiye değişir🤗