bebegim_28 Nilunilu aminnn inşallah canım cümlemize 🤲🤲 bende yazın 1 yaş bile aldım düşün artık seneye yaza giyeceği 3 4 takım kıayfetleri var çocuğun 😂😂
bebegim_28 Anisalenasmom inşallah ya çok da küçük olsun istemiyorum kargo ile 80 tl ye geliyor 😐 hiç giyemezse üzülürüm 😊
bebegim_28 Gonca2535 evet 9 ayı yaza geliyor inşallah zaten ama hani 1 yaşındayken 18 aylık alıp giydiriyoruz ya çoğu zamann acaba bunu da mı biraz büyük alsam dedim ama her türlü giyeceği bi kış zaten 😁
Burcu_ergn Bende Kasım gibi bekliyorum bebeğimi ama 3 6 ay Bile ona büyük gelir havalar soğukken geliyor Zaten bide bol bol olmasın ben fazla birşey almadım abartmadık yetecek kadar aldım ama 0 3 ay aldım
bebegim_28 Burcu_ergn 40 çıktı mı rahat giyer diyorlar 🤔 bişey sorcam kış bebeği olacak ya kilolu çorap aldınız mı yeğenime 3 4 aylıkken soğuklarda altına giydiriyorduk
sinber bebegim_28 3-6 tavsiye ederim biraz iç badileri alt pijaması vs fazla alın derim kışın yıkayıp kurutmak daha zor oluyor kusması bezinden taşması vs olunca komple tam takım kıyafet değişiyor elinizin altında olsun mutlaka yazın zaten herşey ince ve çabuk kuruyor
bebegim_28 sinber evet yaz bebekleri o yüzden daha rahat oluyor 😁 bebek biraz büyüsün lazım olursa 1 2 takım daha alırım duruma göre 😁
bebegim_28 sinber bi de kilotlu çorap aldınız mı ocak şubatta alttan giydirmek için yeğenime bazen giydiriyorduk
Dh52 bebegim_28 3-6 daha mantıklı geldi bana ben öyle yaptım 6-9 büyük bence😊 daha çok ayağı patikli şeyler tercih etmeyeye çalıştım pek kullanışlı olmadığını gördüm çevremden, büyüdükçe rahat hareket edemiyorlar😊
bebegim_28 Dh52 3 6 ay spariş verdim bende inşallah kalıbı küçük değildir 😊 patikli pek almadım ben 1 2 tane hediye geldi
Burcu_ergn bebegim_28 valla ben iki tane bol pijamayı üst üste giydirmektense külotlu. Çorap giydirmeyin tercih ederim henüz almadım ama bulamadığımdan küçük kalın hiç bulamıyorum göbek bağı düştükten sonra giydirmeyi düşünüyorum çocuğum sağlığın daha önemli üşümektense sıcak sıcak yatsın
Cinarmom bebegim_28 genelde 0-3 3-6 aldım canım.. ama 6-9 9-12 kıyafetleri bile şimdiden hazır.. yazlık kıyafetler kış girerken ucuz oluyo malum hepsinden stokladim 😂
bebegim_28 sinber ben onu almadım ya aklıma geldi evimde doğal gaz yok klima ve elektrikli soba olucak arada giydirirrim diye düşündüm