bebegim_28 Kısmetse kızım Kasım doğumlu görünüyor kızlar hastane çıkışları tulum vs aldım ama kışlık alt üst takım almamışım bi tane beğendim hüma bebe den 40 çıkınca 1.5 2 aylıkken giydircem 3 6 ay mı alınmalı 6 9 ay mı alınmalı siz nasıl karar veriyorsunuz bunlara. Bebeğimin kilosu tam haftasıyla uyumlu gidiyo ne eksik ne fazla
Hope8 bebegim_28 Bende inşallah kasımda doğum yapıcam öncelikle hayırlı doğumlarımız olsun canımm. Ben genelde 2-4 ay ve 3-6 ay aldım tulum olarak ve pijama olarak alt üst takım vs. Kış bitimine kadar giydiririm diye düşünüyorum zaten bazı markaların kalıpları ya büyük oluyo ya da dar oluyo ☺️
babysevgi bebegim_28 3-6 aldım 5 parça . 3 parçada 0-1 ay aldım bu kdr sonra ihtiyaç olursa alırım☺️ Heryer bebek mağazası ve elimizin altında herşey .
m_yel bebegim_28 6-9 ay fazla büyük gelebilir, ben 3-6 ay ağırlıklı almayı düşünüyorum, ihtiyacı oldukça da hangi beden uygun gelirse ondan da alabilirim, her şey elimizin altında sonuçta
bebegim_28 Hope8 Amin inşallah canım rabbim cümlemize sağlıkla nasip etsin bebişlerimizi🥰 ocak şubat ve en fazla mart ayında giyicek zaten ocak ayında da inşallah iki aylık olur kimisi küçük olur falan diyor ama büyük alırsam da mart nisanda başlarım kışlıkları giydirmeye 😁😁
bebegim_28 babysevgi ben pek mağazadan bişey almadım 1 2 parça harici genelde netten alıyorum virüs korkusuna doktor harici çıkmıyorum pek dikkat etmeye çalışıyorum kışı atlatalım da sonrasında büyüdükçe alınır 😊😊
bebegim_28 m_yel sanırım o daha mantıklı gelicek ya hastane çıkışları, 1 2 tulum aldım ama alt üst kalın kışlık almamışım 1 2 tane bari bulunsun dedim alma çabuk büyüyorlar dediler dediler çocuğum kışın çıplak kalacak 😂😂
SKelebek 0-3 3-6 ay alım sonrası zaten yaza giriyor. yani çok kışlık vs değil normal kıyafet tulum falan aldım çünkü zaten genelde evde oluruz ve ev sıcak oluyor
Prensesimm77 bebegim_28 ben genel olarak 0-3 ay birkaç parça 3-6 ay kıyafetimiz var hatta 9-12 ay bile var aralarında 😊
Nilunilu 0-3 ay ve Yenidoğan’da iki tane hastane çıkışı aldım 5 de zıbın 3-6 aydan 5 Parça aldım tulum ikili takım dahil zıbın da 10 tane 6-9 ayda 3 parça aldım ebebek + Civil Kasımın 3.haftasına bekliyoruz oğluşumu 💙🌈
bebegim_28 Nilunilu sağlıkla gelsin paşa 😊 bende genel olarak öyle aldım ama herşeyi yıkadım ütüledim baktım ki hastane çıkışlarından sonra giyeceği kışlık alt üst takım yok 1 2 tane bari bulunsun elimde dedim
ipek-smr Kışlık alacaksanız 3-6 ay tam olur çünkü kalın olursa bahar aylarına denk geliyor büyük olur
bebegim_28 Anisalenasmom bende genel olarak öyle yaptım ama alacağım tam kışlık takım 6 9 büyük gelirse seneye zaten giyemez elimde kalır hiç değilse bu kış 3 4 aylıkken giysin istiyorum 😊
Nilunilu bebegim_28 ben de temmuzda aldım kışlık yoktu sonra kilosu ne olur ne gelir bilemedim doğunca alacağım artık dedim 🤩 inşallah sizin bebeğiniz de sağlıkla suhhatle doğar 🙏 çok heyecanlıyım ekimde bitse idi
bebegim_28 Nilunilu aminnn inşallah canım cümlemize 🤲🤲 bende yazın 1 yaş bile aldım düşün artık seneye yaza giyeceği 3 4 takım kıayfetleri var çocuğun 😂😂