Neslihankk Kızlar Bibs emzik hem %100 kaucuk hemde tasarim olarak harika duruyo kullanan varmi memnunmusunuz ? 💕🙏
tubik_ Neslihankk en fazla 5 veya 6 hafta kullanılıyormuş, sürekli değiştirmek gerekiyor. İnstagram da çok popüler renkleri yüzünden ama ben philips avent aldım ultra air.
Hamileyim11 İnstagramda hevesle alıp kulllanmaya başlayanların çoğunun bebeği tutmuyor avente dönüş yapıyorlar bende avent aldım
Neslihankk Hamileyim11 Baska emzik kullanan bebekler bunu kullanamiyomus galiba yuvarlak uclu oldugu icin bende diger ogluma hep wee baby falan kullandim emzik sikintksi yaşamamıştım ama şimdi korkmadım degil 🤔🤷🏻♀️
Mom55 Çok güzel görünen bir ürün ama 4,6 haftada bir yenilemek gerekiyormuş sitesinde de yazıyor. Kauçuk olduğu için büyüyormuş zamanla ucu. Ben de avent ultra air alayım bari dedim. Ama bunlara bayılıyorum çok tatlı renkli var
Neslihankk Tugce1803 Kuzum zaten normal emziği de en fazla 2 ayda bi değiştirmek lazim hijyen acısından avent modelleri hic hoşuma gitmedi ya 🤷🏻♀️
sukayhanacar Neslihankk kullanmadım ama aldım tabi ki. kullanan arkadaşlarım var ve bebekleri bayılıyo bibs emziğe. 4-6 hafta arası değişmesi gerekiyo evet ama her emziğin zaten sağlık açısından ayda bir değişmesi gerekir zaten. o yüzden sürekli değişicek olması çok da önemsencek bi durum değil. 60 tl sonucta nereye harcanmıyo ki. bebeğim severse zaten toplu almayı düşünüyorum
Neslihankk sukayhanacar Dimi bende öyle düşünüyorum oğlumda normal emzik kullandım ama yere düşüyo ağzında tutamiyo vs her ay zaten 1 emzik degistiriyodum fiyatida uygun şansımı denemek istiyorum 😍
queen94 Neslihankk En iyi emzik bu doktorlar bu emziğe çok iyi seçim diyor, ben 5 rengini aldım doğuma 1 haftam var tutar oğlum inşallah tüm renklerini alırım bayılıyorum renklerine 😂
sukayhanacar Neslihankk bence alın hem doğal hem güvenilir. alırsanız ama 5 dk suyun içinde kaynatmayın sakın. üzerine sadece sıcak su dökün temizliği böyle oluyo
Tuos2306 Neslihankk evet aslında vermesek de iyi ama verincede kurtarıcı 😀 benm oglum 21 aylık şuan o hala kullanıyor emzik nasıl bıraktırcam bilmiyorum ama bu bebeğimde tutarsa yine vericem 😀