Pinkyellow Safie m beden kalmamıştı 2 tane s aldım aklım m de 🙄😂 bide pilates topu aldım kizlarr sizde aldinizmii 😊
yagizefeninannesi Safie ben gitmicektim aslında sonra bu postu görünce koştum 😂 2 ayrı bime gittim ikisinde de 3 tane kalmıştı şansa 2 L 4 S aldım 😂
12mers Safie ben alamadım eşime söyledim sanırım sandık tipi olanlardan alabilmiş ona büyük oğlumun mevsimlikleri kaldırcam bende ama doğacak olan kızım İçin diğerleri çok iyi olacaktı alabilse idim
Eda-gnbkn Safie bende 4 tane L beden 1 tane m beden aldım canım daha düzenlemedim biraz boyutları küçük diye L tercih ettim 😊
Safie Pinkyellow s cok küçük diye geri bıraktım ben de. Plates topu falan hiç görmedim korona korkusundan bunları alıp çıktım 😁
Pinkyellow Safie evet çok küçük anca çorap koyarım😄 pilates topu vardı 17.90 a aldim sisrmekle uğraşıyorum 😂
sevara Pinkyellow pilates topunu ben 40tl ye aldım öyle yazıyordu. Acaba yerlere göre bim dede fiyat değişiyor mu😳
Safie mucizekese bende elde yikayacaktim bozulur diye arkadaşım atmış bi şey olmamış bende kısa programda yıkadım 😍
Safie Eda-gnbkn benim de m nin boyu ikinci çekmeceye büyük gelmişti boşa aldım diye üzüldüm birinciye denedim tam oldu siz de hı yer değiştirin çekmeceler arasi fark edebiliyor
Pinkyellow sevara 40 miiii😳😳 sanmıyorum degisicegini niye öle oldu ki hatta broşürde 25 lira gösteriyordu markette 17,90gorunce bende dedim iyice dusurmusler fiyatı