her seyden once nenolursa olsun burnunuzdan derin nefes alip agzinizdan vermeyi bozmayin, ozellikle de sanci esnasinda.
belinize sıcak duş tutabilirsiniz, rahatlatacaktir, hatta kuvetiniz varsa sıcak sıcak doldurup icine oturun.
kesinlikle muzik acin. ben bundan 3 ay once dogururken muzige odaklanma sayesinde motive olmustum. teta dalgali , meditasyon muzigi yazarsaniz youtubea, bulursunuz bunlari
bunun gecici oldugunu unutmayin
sanci geldiginde bagirir veya nefes almayi keserseniz ve motivasyonu kaybederseniz cok daha zorlanirsiniz, nefes egzersizini asla birakmayin
cisinizi tutar gibi kegel kaslarinizi sıkıp ona kadar sayip birakip bunu tekrarlayarak surece destek olabilirsiniz
bu yasanmakta suan, bebeginizle kavusmaktasiniz, iyi de gecse kotu de gecse suan bunubyasama halindesiniz. o yuzden keyif almaya calisin. bu bir felaket degil, bu yaşayacaginiz en guzel yolculuk. bagirirsaniz motivasyonu kaybedersiniz. nefes almayi birakirsaniz bebeginiz strese girer, guzel guzel nefes al annesi, oksijen gonder yavruna bol bol, yardim et ona
inan bana bebegin icinden cikar cikmaz bu aciyi unutacaksin
guven lutfen, ben de yasadim 3 ay once. hayatimin en guzel yolculuguydu bu. aen cok guclu bir kadinsin. bir mucize getiriyorsun suan. pilates topun varsa otur ustune, poponu cevir ustunde
dayanamaz gibi oldugunda kollarini yatagin kenarina yada masaya veya tezgaha koyarak egil, esin yada kim varsa kalca kemigin ve belinin kesistigi noktaya iki taraftan bastirsinlar, bel agrin ve sancina iyi gelir bu
oksitosin hormonu sursci hızlandırır. esin bol bol dokunsun sana, seni opsun, basini sevsin, belini karnini sevsin, masaj yapsin sana. ayagini ovsun.
korkma, sakin korkma