prensesim35 Edarana ben eşim evde yok diye yatamıyorum daha 20 haftalığım o varken saat 11 bile olsa hemen yatıyorum hatra uykuya doymuyorum
Syma-35 Hepimomm aynı dert bende de var canım pazartesi günü taşıncam eşyaları toplamak derdine bi gram uyku yok
Sumrucuk Çok yorgun da olsam maalesef geceleri uyuyamıyorum, sabah olsun diye dakika sayıyorum şuanda 🙁🙁🙁
Hulyaserkan Evet geceleri çok az uyuyorum bende gündüz hiç uyumuyorum ne olcak bu uyku problemi bilmem
Edarana Hulyaserkan kafayı yiyecem artık yorgunluktan ölüyorum insan bukadar uykusuz nasıl ayakta kalırsa
NagihanAfra Edarana yatmadan önce yogurt yada süt iç 3 ayı geçtiysen doktora sorup rezene içebilirsin birde uyku için bir dua var nete yaz cikiyo ben bunları yaptım simdi uyuyorum
Edarana NagihanAfra hepsini denedim kuzum dua okuyorum suya okuyup iciyom doktor pasiflora şurup verdi yok hiç bisey etki etmiyor belki benim duam kabul olmuyor sizinki olur Allah rızası için benim için bi dua okuyun kuzumya adım eda anne adım nejla cumanın yüzü suyu hürmetine bi dua edin bana
ozlem0643 Edarana bende 3 aydır göZümde uyku yok sersem gibiyim neler denedim okudum ettim yok faya etmiyor
Edarana ozlem0643 ben bugün altıncı gün bir saat bile uyumadim bugünde uyumazsam yarın gidip bi ilacını istiycem yoksa panik atagim aksiyitem var dahada kötü olcam kuzum
Mihriban94 Edarana bende seninle aynı durumdayım ilac kullanıyorum canım. Sende daha önceki hamileliklerinde oldu mu bu durum?