Tugce0158 Kızlar 17+3 günlük hamileyim bugün bebeğim hep sağ tarafa toplandı yürütmez oldu bu normal mi başına gelen varmı ?
Huriyeolgn Tugce0158 aynı gun ve haftadayız canım benımde gecen gun basıma geldı uyandım o kadar cok sertlesmıs kı sagımda toplanmıs acıyordu hareket ettırmedı bır sure masaj yaptım kendılıgınden gectı hatta yarın doktor kontrolum var onu sormayı dusunuyorum
Nesrincente Tugce0158 benimkide solda ama rahatsız hissetmiyorum kendımi daha 19+1 deyim hareketleri bile cok nadır hissediyorum çorap gıyerken falan sol ayagımı kaldırırken sol tarafım rahatsız oluyor sadece onun dısında bıseyı yok bakalım
Slnytzts Ah ah ben şuan sağ kaburgamın ağrısından uyuyamıyorum 32 haftalığız daha yeni başlıyor o yığılmalar ☺️ Erkek bebekler hep sağda olur derler cinsiyeti ne sizinkinin
Ayseozmenucar Bence normal hamileliklerımde bunu çok yaşadım😅çok güzel bir his oluyor 10 yıl geçtigi halde hala aklımda benimde 14. Haftada ama toplanmak tam dıyemem ama bir tarafımın sert olması gobegımde çok hoşuma gıdıyor biliyorum ki bebişim orada
Sedaaaaaaccccaannsssns Ayseozmenucar bende solda hissediyorum 12 haftalık bnmde ama doktorum cinsiyet tahmini yapmak için çok erken dedi 😔
Slnytzts Ayseozmenucar ya tabi bu bi söylenti ama çoğu kişiden duydum ben hiç sol tarafımda toplanmadı bebeğim sağ tarafta karnım yamuk hatta ☺️
Slnytzts Sedaaaaaaccccaannsssns size şuan çok erken zaten bebek küçük henüz daha hissetmeniz mümkün olmayabilir ☺️
Ayseozmenucar Sedaaaaaaccccaannsssns bana da aynını üstune basa basa dedi ama ben abi ve abla çok merak ediyor dıye ısrar edınce dedi😅
Sedaaaaaaccccaannsssns Slnytzts o tarafım da agri oldu ilk zamanlar hep bide şuan baskı oluyo soluma yoksa hareketlerini falan hissettigime degil😇
Sedaaaaaaccccaannsssns Ayseozmenucar iyiymis sizin gene bi çıkıntı oluyomus bu haftalarda erkekse ole anlaşılıyormus kizda olmazmis o cikinti ama daha erken oldugu icin doktorlarda hakli olarak net bisi söyleyemiyorlar sağlıklı olması en buyuk temennim her zaman ama insan merk ediyor 😍
61Aysen Meltem3741 benmde 18 haftda haif bi kipirdi oluyodu anlayamiyodm bebekmi yoksa bnm kalbm hizli atiyoda karnimda hissediyorm diyodm😂20 haftalkken tekmelrini hissttim sonralrdn haly cekiyo zatn gobegnz bi iniyo bi kalkiyo😂geziyo
Tugce0158 Meltem3741 bende de tekme atmıyor ama sağ tarafa konaklanıyor resmen yürütmez hale getiriyor bağzen bağzen tuvalete çıktığımda öyle bi baskı hissediyorum ki ağrıyor bide iyi olsunda gerisinin hiç bi önemi yok 😊
61Aysen Tugce0158 Benimde erkek hep sağ tarafta duruyodu doktor bipe ultrasonda surekli sağ tarafima bakrdi sola hic jel bipe sürmezdi o yüzden sordm erkek sağda durur derler ya
Tugce0158 Huriyeolgn bende yarın kontrole gidicem hayırlı haberler alırız inş .Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı şekilde kucağımıza almayı. Nasip etsin inş 🤲🏻