Azizesoran soyle soyliyim bu sehire evlendikten sonra tasindim doktorlar hakkinda pek bi bilgim yok acikcasi sehir hastanesinde cengiz yildiza gidiyorum cok ama cok iyi bi doktor ilk hamile oldugumu ogrenince ona gittim baya ilgilendi sonra bu virus yuzunden anadoluda ayse hocaya gectim onunda sansima tayini cikti baska sehire gitti sonra gulsen hoca iyi dediler oraya gittim ama kesinlikle kesinlikle tavsiye etmiyorum basima gelmeyen kalmadi onda 35. Haftada bebegi sezeryanla alicam falan dedi erken dogum riskim vardi bebegin karin cevresi 2 hfta geriden geliyo diye sonra ben bi daha kalktim sehir hastanesindeki doktoruma gittim sagolsun uzun bi ara gitmememe kaydim oldugum icin benimle o kadar ilgilendi ki hayretler icinde kaldim bebegimin a dan z ye kontrol etti hic biseyi yok gayet iyi ve saglikli oldugunu soyledi icim rahat etsin diye beni perinatolije yonlendirdi ayni gun bi kagit yazdi durumumla ilgili diger doktoru aradi hemen benim icin normalde kasimda falan sira veriliyor beni hemen iceri aldilar bebegimin butun organlarina bakildi karin cevresine falan cok uzatmiyim bana bebegimin gayet saglikli oldugunu soylediler sezeryana gerek olmadini falan bebegin gittigi yere gidecegine kendi kendime normal dogum yapacagimi soylediler nst ye girdim hemen gebe egitiminden gelip kayit actilar egitim verdiler bebekle ilgili sutumle ilgili yapmm gereken seyleri soylediler cok sasirdik esimle bu kadar ilgili olmalarina keske en basinda hic birakmasaymisim orayi fethi beyede anadoluda iken gitmistim o ara hamile degildim klinik acinca gitti tabi fakat dogum ucretleri gercekten pahali 😕