mrv17 Merhaba kızlar , Hamile iken ağda yaptırmak doğumu tetiklediği yazıyor bu konu hakkında bilgisi olan var mı acaba 🤔
Aryastark mrv17 valla ben geçen hafta yaptırdım birşey olmadı çok şükür alakası olduğunu zannetmiyorum çevremde hamile olup yaptıran çok böyle birşey duymadım belki riskli hamileliği olanlarda sıkıntı yaratabilir
bebegim_28 mrv17 hayatım boyunca hep ağda yaptım hamile iken de çok en son 22 23 haftaya kadar kendim yaptım ağdayı 28. haftada kuaföre başladım şuan 33 haftalık olmak üzereyim tekrar gidicem kuaföre başka türlü kendim yapamam
Serifeisitmir mrv17 can8m ben hamileligimin en başından beri gidiyorum 28 haftalık şu an hiç bir sıkıntı yaşamadım
mrv17 bebegim_28 ben bu zamana genital haric heryere ağda uyguladim ama simdi genital icin biraz çekiniyorum öyle doğumu tetikler falan yazınca, bende 30+5 im o yüzden korkuyorum birazcık 😔🙄
ilayda7 Bende 36. Haftama girdim bugün ne zman yaptırsam karar veremedim🙈 simdi yaptirsam tekrar cikar mi doguma kadar diyorum yaptirmazsam da ya dogarsa diyorum bilemedimm🙈
Fyyzzynp ilayda7 kesinlikle haklısın 36+1 im ben bugün yaptırdım valla kasılmalarım oluyordu korkudan gidip yaptırdım daha çıkarsa da yapacak birşey yok çünkü ağda tutmaz daha
ozleemsener Merhaba ben şuan 37 haftalığım ve alerjim olmasına rağmen yaptırıyorum sadece kıl köklerimde biraz tahriş oluyor alerjimden dolayıdır yasak demelerinin sebebi kendinizi kastığınızda erken doğuma sebep olabilir diye
mrv17 ozleemsener ben hep çok kasıyorum işte hamile kalmadan önce de öyleydi acı eşiğim düşük heralde 🙄 aslında kısa sürüyor ama iste kendimi kasmaktan kötü oluyorum
Fndkkrdu ozleemsener ya benimde alerjim var bugüne kadar jilet kullandım o yüzden ama şimdi 18 haftaligim ve ileride karnım buyudukce napicam kendim yapamam diyorum mecburen agdaya baslicam onerebileceginiz bişey var mı acaba ?
ozleemsener O zaman gitmemelisiniz veya kasmamaya çalışın ağda cok rahat çünkü 1 ay rahat oluyorsunuz sonuçta hamilelik ne olacağı belli olmuyor her an temiz hazırlıklı olmak gerek
minik0507 mrv17 bende yarin gidicem kuafore yaptirmaya gecen ayda yaptirdim bi sıkıntı yasamadim suan tam 31 haftaligim
CansuAbinik mrv17 Ben ayda bir kere yaptırıyorum. Bir sıkıntı olmadı bugüne kadar. 37+4’teyim. Daha geçen hafta yaptırdım hatta 🙊🙊