Selam arkadaşlar,ben şuan 23 haftalık hamileyim we bugün kontrolüm wardı.Çok ilginç bi şekilde doktorum ultrason la bakmaya tenezzül etmedi,sadece iyi misin bi şikayetin war mı,hareketlerini hissediyor musun diye sordu.Ben de iyi oldugumu hissettiğimi söyledim,ardından tamam bir sonraki randewu da görüşürüz dedi.Bir sonra ki randewumda şeker yükleme testi yapıcagını we 2 hafta sonra almam gerektiğini söyledi.Öylece dumur olduk eşim we ben çıktık odadan randewu yerine geldik,hemşire 3 hafta sonrasına yazdı randewuyu.Bizde bunun üzerine tekrar doktorun yanına gidip,3 hafta sonraya werdiler randewuyu bizim için uzun ultrason la bakar mısınız bugün dedik.Bizle dalga geçer gibi hayır bakamam dedi,kilon artmış bu demek oluyor ki bebek büyümüş bi dahakinde bakıcam ultrason diyip çekip gitti yanımızdan!Sorum şu ki arkadaşlar,Almanya da yaşayan we doktorundan memnun kalmayıp hamilelik ortasında değiştiren war mı doktorunu?Ben duydum ki hamilelik ortasından başka doktor kabul etmiyormuş bakmayı ama bir de buraya danışmak istedim😕