Guluss35 mrvears 60 la gebe kaldım suan 80 kiloyum tüp mideliyim yani 4 de 3 u yok midemin ama çok yiyorum sürekli aç geziyorum 😥 2.5 yılda 45 kilo verdim 34 haftada 20 kilo aldım
minikmevaninannesi Astunazmn kaç haftalıkliksin ki canım. Karbonhidratı tatlıyı olabildiğince az tüket bol su iç belki kabızlığa da iyi gelir
Astunazmn minikmevaninannesi 23 haftalığım kuzum 🙃vala ah birakablsem de biraksam ya dort ay midem bulandi simdi canim cok cekiyor onlari
minikmevaninannesi Astunazmn kolay değil valla şekerim çıkmasa bende tutamazdim kendimi ama bebişim sağlığı için mecbur dikkat ediyorum
Buketg13 Seftalininannesi11 olsun bebeğin ve sen sağlıklı olun kilolar verilir . En güzel zamanlarımız tadını çıkaralım hiç takma kafana bence 😌🦋
Ayssedmn 55 kiloyla hamile kaldım 15 haftalığım 52 kiloyum şu an daha çok kilo verdim alırım ilerleyen zamanda diye düşünüyorum
Sukran_ygnc 58 le hamile kaldım 7. Aya kadar 2 kg aldım şimdi 8. Aydayım 65 oldum anlayacağınız 7.aydan sonra çok hızlı aldım normal mi ☹️