Astunazmn minikmevaninannesi ay vala kabizlik var istahim da acik resmen iki gunde bi kilo aldim ya 😩ole asiri yemiorm kahvaltı da yiorum biraz oyy canim sıkılıyor aslinda suana kadr 4 kilo almisim ama iste cok geliyor bana
minikmevaninannesi Astunazmn kaç haftalıkliksin ki canım. Karbonhidratı tatlıyı olabildiğince az tüket bol su iç belki kabızlığa da iyi gelir
zepbjk mrvears boyum 1.72 71 kiloda hamile kaldım hamilelik planlı değildi zayıf yakalanamdım maalesef 😂 25.haftamdayım 78 kilo oldum kendime buradan sesleniyorum artık şu boğazını tut 😁
Rehile mrvears evet Ama bebeğimin kilosu gayet iyi Onun kilo alması icin yiyorum 15+5 haftadayken 106 gramdı
Nezosikra mrvears bende suan 31 haftalığım 66 ile hamile kaldim suan 74🙈kiloyum inslalah daha fazla almam
queen94 mrvears 56 ile hamile kaldım şu an 59 um 38+5 kendim zayıfladım bebek aldı çok şükür güzel geçti hamileliğim, ağırlık yapmadı Allah dağına göre kar veriyor çok şükür 🙏
Buketg13 Seftalininannesi11 olsun bebeğin ve sen sağlıklı olun kilolar verilir . En güzel zamanlarımız tadını çıkaralım hiç takma kafana bence 😌🦋