Nevriye Arkadaşlar ben eczanelerde satılan 5 tl lik testlerden yaptım bugün adetime de 5 gün var bide akşam üzeri yaptım ilk idrarımlada yapmadım kasıklarımda ve belimde de ağrım var sizce hamile olabilir miyim yoksa 5 gün önceden yapılan test doğru mudur?
Birgul Nevriye canım adetin geçmeden doğru sonucu vermeyebilir ya da erken gebelik testi yapabilirsin gecikmediysen hemen değilim diye düşünme yani inşallah gebesndr
Sezensu Nevriye Kasık ve bel ağrısı tek başına hamilelik belirtisi değildir ben 35 haftalık hamileyim hala yaşamadım. 5 gün erken testte çıksa bile adet günü geçmeli kimyasal olabilir sağlıksız olabilir vs. Ve ilk idrarda en doğru sonucu alırsınız
Kaderaladag Nevriye hamile olabilirsin benim de kasıklarıım öyle agrıyodu hamile oldugumu adetten 1 gün önce ögrendim ama test 5 tl lik degildi o testler gec gösterir
Mucizeistiyorum Nevriye canım 5gün kalmış daha. en erken bir gün kala yine yap bence. ama ilk idrarla olursa daha kesin sonuç olur. varsa da ilk idrarla yapsan daha koyu çıkar. ilişkiden kaç gün geçti
Nevriye Mucizeistiyorum 4 5 gündür girmiyoruz ilişkiye benim ilkim düşüktü 3 ay önce kaybettim 3 aydır deniyoruz ama malesef olumlu sonuç alamadık
Mucizeistiyorum Nevriye yumurtlama zamanını biliyormusun peki ? inşAllah bu ay adetin gelmez çift çizgiyi görürsün canım🙏🙏
Nevriye Mucizeistiyorum ayın 10 unda başladı 16 sında bitti yumurtlamam tabi en yüksek olduğu gün ayın 15 iydi. İnşallah hamileyimdir gerçekten böyle güzel bi habere ihtiyacım var ve sol kasığımda ağrı var böyle şişkinlik var adetim mi gelecek hiç bilmiyorum
Mucizeistiyorum Nevriye canım öyle ağrılar yanıltıcı olur. biliyorum beklemek zor , ama bi kaç gün bekle. daha erkenmiş zaten. inşAllah hamilesindir. Senin için Ayetel kursi okuyucam 😘❤
Nevriye Mucizeistiyorum inşallah canım o haberi size vermek için sabırsızlanıyorum Rabbim hayırlı ve sağlıklı vlat nasip etsin hepimize inşallah🙏
Nevriye Mucizeistiyorum inşallah canım Rabbim ikimize de bu sevinci mutluluğu yaşatır inşallah sen ne zamandır deniyosun?