Papatya-20 Mutlumklnc benim arkadas 13 haftaya yeni girdi ögrendi 😂 ama bence mart ayı erkek ayı sanki
Zalina cgelmas valla bilmiyorum tam görsek tam söylese yavaş yavaş bişeyler almak istiyorum yavruma çok heyacanliyim burda tahmin yapan yokmu Ultrasyon resimden bakdirsak 🙈
13579 Eveeeet bizede bir prenses geliyormuş bi oğlum bir kızım vardı ikinci kızımda geliyor inşaallah 😁
Duygu8-9 Asenadgdvrn80 ahh karder arkadaşım☺️Allah hayırlısını versin🤲🏻Ne gelir elden vardır yaradanın bir bildiği
ikicocukannesii Duygu8-9 benimde ikinci erkek kuzum bende kız istedim ama nasipten öte yok keşke herkesin bi kızı bide oğlu olsa ne güzel olurdu
Mutlumklnc deletedmom351 hayırlı olsun canım iki prensesten sonra bir prens geliyor yani sağlıkla gelsin paşa 🥰
Anneolmak07 Mutlumklnc bazı doktorlar net bilgi vermekten kaçınıyor.Bazen de bebek göstermiyor.Sağlıklı olması önceliğimiz olsa da merak ediyoruz haklısınız ama en azından keyfi yerinde🤗Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah🙏
hayalll0 Mutlumklnc bizde dün öğrendik Allah kısmet ederse erkek bebişimiz olacak. Bu sefer kessin erkek dedi 🤗 İnşAllah sizinde netlik kazanırda merakınızı gidermiş olur.