Ozlem78 Asenadgdvrn80 sizinle günlerimiz aynı ben pazartesi günü gittim doktora ama bacaklarını kapatmış doktorumuz utangaç dedi %80 kiz dedi inşallah yanılmayız
Duygu8-9 Aysin1 darısı başıma diğcem ama velakin olmayacak bir kızım var benimde birde erkeği tatmak çok istedim kısmet değilmiş
Mutlumklnc Aysin1 babada başta kıza benziyor dediler haftaya gideceğiz 17 oluyoruz sağlıkla gelsinde inşallah değişmez 😂
ibiza Martın ilk haftası kısmetse erkek bebek bekliyorum. 12. Haftada erkek gibi dedi doktorumuz 17. Haftada değişmedi oğluş bekliyorum. Çoğunluk kız keşke benim de kızım olsaydı🤷🏻♀️
Aysin1 Mutlumklnc biz de küçük çaplı bir şok yaşadık ama insan çabuk adapte oluyor yine de 🥰çok teşekkürler, siz de sağlıkla kucağınıza alın inşallah🥰
ibiza Mutlumklnc bi oğlum var çok şükür 2. Bebeğim de kız olmasını çok istedim allah ın takdiri ne verse kabulümüz ☺️
Gizmsnyzz 15+4 te değişmezse erkek görünüyor dedi içim rahat etmedi bi hafta bekleyip gene gideceğim 🙈 doğum martın ilk yarısı gözüküyor benimde
Mutlumklnc Gizmsnyzz sağlıkla gelsinler benimde doğum 20 Mart görünüyor bakalım ne zaman gelecek minnoş 🥰
ipek02-02 Mutlumklnc@Mutlumklnc#10806370 teşekkür Mutlumklnc teşekkür ederim 17 haftalıktı öğrendim canım ama ondan önce baya baya yordu bizi hep kendini kapatıyordu şimdi 18 haftalık olduk💙💙
Canommmm Bende nasip olursa yarin ogrencem 2 kizim var bakalim busefer ne?hakkimizdan hayirlisi oncelik saglik❤❤
Mutlumklnc Canommmm hayırlısı olsun iki kızın yanına bir tane paşa yakışır Allah gönlüne göre versin 🙏