ipeksfr Ramos ben varım☺29. Haftadaym ellerim çok şişti havalrında etkisi varmı sizce. Ne kadar dengesiz dimi 😔
Ayse1608 Ramos Bende Adanalıyım fakat şuan başka ildeyim 😕 Doğuma Adana’ya gelecem inşallah 🙏 doktor bulamadım daha şurda durayım yazanlara bakarım☺
Aselhd010144 Bende burdayim canim 21 haftalik oglumu bekliyorum adanadayim kimler hangi doktora gidiyor acaba
CerenDemirta Tugceekrzm merhaba bende mehmet beye gidiyorum çok iyi bir doktor gerçekten ilgilide üstelik. Umarım hep bu şekilde devam eder🙏🏻🙏🏻
GamzeIleri Aselhd010144 benim dr um muayene 320 tl , epudural normal doğum 11. 000 tl imiş ama kampanya indirim vs 9.000 olur dıyorlar 👍
EBSoker tco ben de epc hastanesine gidiyorum ama doktorum doğumu medline da yaptırıyormuş. Doğum fiyatı konusunda bilginiz var mi
ebrumizrak Bnde medline nursel hanıma gidiyordum muayene ve dogum parası cok yüksek onun için metroya gectim suan doktorum gül aşık
EBSoker ebrumizrak ben epc hastanesine gidiyorum ama doktorum doğumu medline da yaptırıyormuş doğum ücreti ne kadar orda acaba
Rukgay ebrumizrak merhaba benim doktorumda gül hanım gebeliginiz kaç haftalık bide ben hiç sormadim doğum ücreti ne kadar bir bilginiz varmıdır acaba.
Tugceekrzm Kızlar gerçekten doktorun mesai saatleri dışında doğum olursa ekstra ücret mi ödüyormuşuz. Bilginiz varmı 🤔
Kaanozlem07 Kızlar ben burada misafirim kaynanamlardayım orta doğu hastanesine gidicem Türkan Cengiz doktora giden oldu mu
uleErenTozkoparan Bende varım 29+4üm seyhan başkent gülşen doğana gidiyorum hava biraz serinledi rahatladık inşaAllah ramazan ayıda serin geçer