Dorukatesinannesi Kızlar merhaba iki üç gün önce yazmıştım 8 gün önce sezeryan ile acil doğum yaptım ancak oğlum bir türlü uyandıramıyorum ne yaptıysam sarılığı çok düşük seviye çıktı neden uyanmıyor kafayı yiyeceğim emmiyor zaten bide uyanmıyor besleyeyim
Balapan Dorukatesinannesi evet yenidoğan bebekler uzun süre uyuyorlar hala anne karnında gibi dünyaya adapte olamıyorlar. Üstündeki kıyafetleri çıkarın ve ayak altına baş parmağınızla hafif baskı uygulayın. YouTube da videolar vardır ordan bakabilirsiniz. mama ile besleniyorsa çok daha uzun süre uyuyordur normal bir durum siz uyandırmaya çalışın
Burcinisp88 Dorukatesinannesi ben uyandıramadığım için sütümü sağıp biberonla içirip beslemiştim. Sonrasında düzeldi. Dünyamıza yavaştan alışmaya başladı 😊
Busravebebegi Dorukatesinannesi ılık su ile yüzünü falan silebilirsiniz yada altını açıp silerseniz uyanabilir
1PrensAnnesi Dorukatesinannesi bezini açın uyanır böyle durumlarda bi çay kaşığı pekmezi bi çay bardağı suda eritip 2-3 kaşık günlük verin bebeğe uyanmazsa yeterli doymaz ve sarılığı ilerler pekmez karaciğer çalıştırır bebeği sarılık etmez ve şekeri yükseleceği için aşırı uyuması kalmaz
Dorukatesinannesi Balapan yapıyorum üstünü çıkartıyorum her yolu deniyorum altını açıyorum ama uyandıramıyorum bir türlü şaşırdım kaldım
Dorukatesinannesi Burcinisp88 bende sütümü sağıp biberon ile veriyorum ama stresten sütümde azalma var buğün mama da takviye yapıyorum ne zaman düzeldi sizin
Dorukatesinannesi Busravebebegi ılık su pamuk ile altınınaçıp siliyorum ama banamısın demiyor inanılmaz derin bir uykuya sahip geceleri uyandırmak iki kat daha zor hale geldi artık
Burcinisp88 Dorukatesinannesi benim kızım erken doğdu emdiğini sanıyordum ama gücü yetmiyormuş. Sarılığımızda aldı başını gitti. Ben hep sağdım. Az demeyin 30 cc bile bebğin işini görüyor. İlk hafta mama da verdim. Ama deli gibiydim ağzında sürekli biberonla dolaşıyordum hep besledim. Daha sonra mamayı azalttım baktım kilo almaya başladı gözü açıldı. Sonra sağmaya devam ettim ama unutmasın diye 1-2 kere meme de veriyordum. 40ı çıktıktan sonra sağmayı da bıraktım birden memeye döndüm. Hiç problem olmadı. Yalnız değilsiniz bugünler geçecek. Sabırlı olun pes etmeyin.
Dorukatesinannesi Bebislerimiz evet öyle uyanıyor ama canı acıyor kutlamıyorum ayağına birşey olur diye korkuyorum
Bebislerimiz Dorukatesinannesi hic korkma cnm benim arkadasimin bebefi sarilik oldu emzirmese hastaneye yatacakti bunu bilerek vuruyordu
Burcinisp88 Dorukatesinannesi bende uyandıramıyordum. Uyurken ağzına biberonu sokup saatlerce onu içmesini bekliyordum. Yani öyle ki biberondaki bitince diğer beslenme saati geliyordu.
Dorukatesinannesi 1PrensAnnesi bezini açıyorum uyanmıyor hiçbir şekilde okadar üzülüyorumki buğün sütüm gelmiyor
1PrensAnnesi Dorukatesinannesi yine diyorum pekmezle onu destekleyin şekeri düşmüştür.. Sık ayağını filan bi şekilde uyanır
Brokoli sarilik uyku yapar, beslendikce sariligi atar. ne olursa olsun öğün atlamayın. ayak topugunu sıkın, biraz cani yaninca uyanır. eger kiyafetleri sicaklamasina sebep oluyorsa da uyanmakta gucluk cekebilir