Ysglsmkl Aishka 3 hafta 5 gün benim de 20 çıktı önemli olan 2 günde 2 katına çıkacak şekilde artması, ilk haftalardaki değerler döllenme tarihine göre değişiklik gösterebilir, İnşallah her şey yolunda ilerler
Bmom Aishka canım herkesin farklı oluyor üzme şimdi kendini stres yapma her gün artması gereken bir değer buraya sorupta kafanı bulandırma yarından itibaren artar kan verip sağlık ocağında takibini yaptırabilirsin
Snszasla Aishka şimdi ne desem yanlış olur canım son zamanlarda tuttuysa normal önemli olan artış şekli düzenli artması lazım o zaman belli olur
150_gelartik Sedanur_3425 sedacim betan neden bu kadar düştü ki üzülme Cani m ama normal değil gibi geldi bana
Dorothy Sedanur_3425 8 haftalikken hala beta hcg istiyorlar mi? Keseyi gordunuz mu kalp atisi duydunuz mu?
mukaddesmasal bende 4 haftalik gebeyim benimde 48 çıktı geç dollenmeymis 2 gun sonra tekrar tahlil verecem bende korktum biraz ama allah büyük
Deletedmom355 Sedanur_3425 progestan kullandığım zaman sabah 1- akşam 2 kullanıyordum. Ama içmiyordum çünkü içinde sersemlik, halsizlik, baş dönmesi, mide bulantısı falan yapıyor
Sedanur_3425 Deletedmom355 bende de yapıyor ama fitil olarak kullandığım zaman daha fazla akıntım oldu