Mihrimahhh07 Kızlar merhaba, ilk lohusalığında depresyon geçirip ikincisindede geçiren var mı çok merak ediyorum. Lütfen destek olalım birbirimize 🙏🏼🌸
Domatesimm Mihrimahhh07 ilkinde geçirdim. İkincisinde geçirmemek için dua ediyorum ama şimdiden mutsuzum 😞37 haftalık oldum
EsmamM18 Mihrimahhh07 ilk hamileliğim de lohusalığı kabullenemedim öyle herşeye çabucak alışan biri değildim. Kaynanamın etkisiyle daha kötü oldum. 40 günde tüm doğum kilolarımı verdim düşünün gözlerimim altı ağlamaktan mosmos oldu. Şimdi tekrar gebeyim. Kendime güveniyorum. Lohusalık depresyonunu yaşatmicam kendime sana da tavsiye ederim. Lohusalık depresyonu diye bir şey yok. Çok konuşan hiç susmayan insanlar vardır.
Burcinisp88 Mihrimahhh07 lohusa depresyonu geçirdim mi hatırlamıyorum ama bu sefer geçireceğim gibi. Online eğitimle şimdiden depresyondayım ben 😬😬 imdatttttt
Eczmery123 Mihrimahhh07 Omega3 eksikliğinden kaynaklanıyormuş. O yüzden gebelikte bazı doktorlar ekstra Omega3 kullandırıyor
Oznuryunus Mihrimahhh07 benim ilk hamileligim bilmediğim için soruyorum lohusalık depresyonu ne oluyor
Mihrimahhh07 Domatesimm bende aynı durumdayım. İlkinde geçirdim. Şimdi 32 haftalık hamileyim ama çok korkuyorum.
Serrax Domatesimm 😭en korktuğum. 21 haftalığım ilkinde çok kötüydüm sırf lohusalık yüzünden bebeği hep erteledim😰
Domatesimm Mihrimahhh07 ama benim kendimle değil gerçekten çevrem çok anlayışsız. Bu sefer ya her şeye deli gibi gülüp geçeceğin ya da yine karamsar mutsuz günlere devamke 😒😒
Gulce1308 Alın benden de o kadar su sıralar düşündüğüm tek şey heralde acaba nasıl olacak acaba yine aynı şeyleri yaşayacakmiyim diye diye bakalım yaşayıp gorucezzz
Begumunannesi Gulce1308 benim ilk doğumum olucak allah izin verirse depresyona sebep nedir ne hissediyosunuz öyle bi durumda insallah bidaha yasamassınız😔
Gulce1308 Yok tatlım ilaçlık kıvama gelmedim ama çok ağladım çok psikolojim bozuldu yetememezlik hissi sürekli ağlama hissi çocuğa her an bişey olucak hissi vs
Unicornn Mihrimahhh07 Emzirirken ilaç kullanılabiliyor mu peki hangi ilacı kullandınız ve iyi geldi mi
Mihrimahhh07 Unicornn şimdi bir haftadır doğum yaptım ilaç başladık yine hafif depresyonum başladı. Emzirirken ilaç kullanılıyor cipralex içiyorum şuan
Unicornn Mihrimahhh07 Bende çok korkuyorum lohusalıkta kötü olacağım diye öncesinde çok uzun yıllar paxil kullandım hamile kalmadan 1.5 yıl önce bırakmıştım. Hamileliğimde 7.ay a girdim ilaçsız ama son zamanlarda sanki yeniden eskiye dönüyorum gibi şimdiye kadar ilaç kullanmadım şükür böyle de devam ederim ama lohusalık çok kötü oluyormuş hormonlar birden düştüğü için o yüzden çok kafama takıyorum ya kötü olursam ilaç kullanamam bebeğime bakamazsam diye
Busrabdullah_123 Mihrimahhh07 nasıl birbhalnaliyorsunuz lohuslaikta ilk gebeligimde yazialri okuyunca gözüm korktu doğrusu 🤔
Mihrimahhh07 Unicornn kullanırsın ilaç kullanılıyor canım korkma. Lohusalık zor ben ikinci lohusalığımı yaşıyorum o bile zor ama geçiyor geçecek nedir ki bu dünyada geçmemiş allah sağlık versin. Herşey zamanla rayına oturuyor takma kafana
Busrabdullah_123 Unicornn birde insan abdest alamıyor namaz kılamıyor tabiki huzur bulamıyor boylelikle😒
Mihrimahhh07 Unicornn ben ilk lohusalığımda selectra kullandım. Şimdi ikincide yine başladım bunda cipralex içiyorum.