Selmaesya Hlyadmn yanı sabaha göre daha iyiyim çok hafif bir bel ağrısı var sadece . Bende pazartesi doğuma gidecem zaten . Inşallah gününü bekler bizim ufaklık
Selmaesya Hlyadmn çok teşkkur ederim . 💕 allah anali babali büyütsün. Doğum hikayenizi de paylaşırmısınız bizimle
Ebru38 Doğum yapan hanımlar nasıl anliyacaz doğumun başladığını yaklaştığını 39 hafta bitecek tık yok..
EfeZimo Hlyadmn tam 2 gündür aynı ağrılar var bende 39 haftalık olduk ama kasılmalar düzenli değil içime de kurt duştu şimdi
Ayseg1 Ay kızlar banada yardım edin bilgi verin bugün açılma varmı diye ilk alttan muayenemi oldum ağrım var kasıklarımda belime arka bacaklarıma doğru korku bastırdı sizce doğumu tetikliyor mu bu muayene?
Hlyadmn Selmaesya Benim pek açılmam Yoktu ama günüm dolmuştu bu yüzden suni sancı ile desteklendi. Normal doğurdum. Sormak istediğiniz bir şey olursa seve seve yardımcı olurum
Hlyadmn EfeZimo düzenli olması önemli ama. Keşke ben de sancılarımı evde çekebilseydim. Böylece suni sancı almak zorunda kalmazdım