Filiz5560 vucuttaki seker duzeyiyle cok yakında ilerleyen bir durum cunku bu, tatliyi, ekmegi, pilavi vs hayatindan cikarinca polikistik over belirtilerinden kurtulan cok insan var ama ben basaramadim çikolatadan kurtulmayi :(
Kilo da cok onemli doktorum 1 kg bile fazlalık hormonları etliler demisti. Ben soğan kürüyle hamile kaldım. Adetlerim aşırı düzensizdir zaten hamilelik haberimi almadan once 2 ay gecikmisti ama ben sadece 3 4 haftalik hamileydim. Yani duzensiz olsa bile korkma 2 gunde bir iliskiyle catlama gunune denk geliyor mutlaka, iliski sıklığı önemli. Bende tum kotu etkileri vardi tuylenme, sinirlilik, zor kilo verip asiri kolay almak, adet duzensizligi, adet doneminde karin ağrısı, adet donemlerinin psikolojik olarak zor gecmesi vs vs vs. Doğum kontrol hapı kullandim 2 sene hayatımın en guzel donemiydi bunlarin hicbirini yasamadim. Insallah dogumdan sonra en kisa surede baslayacagim(emzirirken kullanilmiyormus sanirim doktora sorucam)
Yani hic merak etme hayat kalitesini dusurse de cocuk dusunuyorsan oluyor cok sukur. Cocuk dusunmuyorsan da dogum kontrol hapiyla belirtilerinden kurtuluyorsun zaten.