Buseyrd Bende 17+6 18 olucaz ilk zamanlar zor geçti biraz kanamalı geçirdim ben ama şuan çok şükür iyiyiz ben ufak ufak hareketlerini hissediyorum 😇
merve0128 kadeerrr bizde 17+5 teyiz yani 18 haftalık diyebiliriz 🙈 ilk aylar çok kötüydü bulantılar falan şimdi sadece hazımsızlık sorunu yaşıyorum onun dışında bir sıkıntımız yok çok şükür 🥰
merve0128 kadeerrr aynen canım hepimiz dikkat edelim de sağlıkla kucaklarımıza alalım bebeklerimizi 🤲🌸💕
Secil_zeynep kadeerrr yolculuk yasak,yürüyüş yorulmayacak kadar,ağır kaldırma vs yok,günlük ev içindeki işlerimi yavaş yavaş yapıyorum,yemek vs pratik şekilde geçiştiriyorum veya oturarak yapıyorum çok şükür
kadeerrr Secil_zeynep bana ayakta kalmayacaksın dedi fazla , ev işleride yasak hiç yapmıyorum ev işi sadece toplama sabah kalktığımda. Onun dışında yemek yapmaya kalkıyorum sadece öyle böyle geçiyor çok şükür
Secil_zeynep kadeerrr benim 7 yaşında bir kızım var ilk gebeliğime göre bunda biraz daha hareketliyim şuan ama ilk 3.5 ay hiçbirşey yapamadım lekelenmem oluyordu en ufak şeyde şimdi çok şükür daha rahatım