kadeerrr Selam Kızlar biz 17+6 artık 18 sayılırız. Rahim şekil bozukluğumdan riskli gebeyim. Doktor yasaklar getirdi hemen hemen doğurana kadar uzanmam lazım. Eşim yardım ediyor işten gelince sofrayı kaldırma bulaşıkları yapma vesaire… Bebişimi damar atması gibii hissetmeye başladım ama bugün hissedemiyorum malesef 🙄 bizde böleee işte sizde ne var ne yok nasıl gidiyor 🥰
Secil_zeynep kadeerrr kadeerrr bende 18. Haftadayım benimde rahmim kalp şeklinde bebeği hissediyorum çok şükür bulantılarım 13. Haft gibi geçti benimde
merve0128 kadeerrr bizde 17+5 teyiz yani 18 haftalık diyebiliriz 🙈 ilk aylar çok kötüydü bulantılar falan şimdi sadece hazımsızlık sorunu yaşıyorum onun dışında bir sıkıntımız yok çok şükür 🥰
Busbus58 Esracnrr27 merhaba 17 ye yaklaşıyorum bende . Prilam kullanıyorum hala . Bırakmaya cesaretim yok. Akşamları yinede kusardım ama bu hafta itibari ile azaldı gibi bulantı hissi
kadeerrr Esracnrr27 benim çok şükür bulantım olmadı aşırı derece sadece sabahları aç karna olurdu aç karnada su içemezdim halada öyle ama sadece sabahları aç karna olduğum zaman
Mervesbora Esracnrr27 bulantim 15 haftada geçti gitti şükür şuan 18 haftaya girdik ve bende bebeğimi hissediyorum gibi cok güzel cok ama doğumdan çok korkuyorum ❤
1ipek- Kizlar bende 18+5 haftaligim.Karnimda acıma oluyor sürekli.Normal mi acaba?Sanki uzun süre koşmuş gibi sol tarafıma kramp giriyor.Yururken de karnım resmen rahatsız ediyor beni ,benzer şikayeti olanlar var mı
busbus5134 1ipek- karnımda benim de acıma oluyor bide hapşırma öksürme olsa kasıklarım patlıcak gibi oluyor anlık oluyor sonra geçiyor
nebile-29 Benim sırtım iki gündür çok ağrıyor zaten riskli bı gebeligim var iyice tedirgin oldum normal mi sizce 18. Haftamdayim
Gezmis Benimde 18 oldu Bugün ara da kasıklarım agrıyor o kadar bulantım hiç olmadı benim de riskli gebeliğim ama daha hareketlerini hissetmedim
Secil_zeynep kadeerrr yolculuk yasak,yürüyüş yorulmayacak kadar,ağır kaldırma vs yok,günlük ev içindeki işlerimi yavaş yavaş yapıyorum,yemek vs pratik şekilde geçiştiriyorum veya oturarak yapıyorum çok şükür