Prensesimm77 Hayalim_s biz 32 hafta 3 günlüğüz bebim bebişte makat geliş ama kötü bisiy değil eğer baş aşaği dönmezse normal doğum değilde sezeryan olucak doğum
HKY hulya1406 bende 28+4 deyim ve hep kontrollerde makat geliş diyo doktorum. Siz döndüğünü farketmiş miydiniz ??
hulya1406 HKY evet fark ettim Rahime fazla baskı oldu kesin döndü dedim anneme.Ertesi günü gittim ki doktorum dönmüş dedi.☺️Ama inşallah doğuma kadar tekrar dönmez.
threestar Hayalim_s hayır yani bebeğinizin bası aşagıda değil demek su an zaten Doğum yapmayacaksınız, son haftalarınızda bebek dönerse normal doğum pozisyonu oluyor dönmezse sezaryen ile alıyorlar
Ronyaseda Hayalim_s ayakları aşağıda demek. Böyle devam ederse doğum normal dogumherceklezmez sezeryan olursun
Selcanozr ikizminikler özel hastane 645 gram biri 1480 gram biri kucağınıza almak nasip olsun inşallah 🤲
Busrazmc Kbrydgd dönmesi için herhangi bir şey yaptınız mı ? Benim bebeğim de 36 haftalık ama dönmedi hâlâ 😔
Kbrydgd Busrazmc en önemlisi hergun Kur’an okurken ve namazlarimda dua ettim . bol bol yürüdüm . Emekledim . Cömelme hareketleri yaptim . Yerleri elimle sildim . Bide bi doktorun bebek donmesi icin koltukta yapilan bi hareketi vardi . Onu falan da denedim . Valla onlar mi işe yaradi yoksa bebeğin dönesi mi vardı bilmiyorum 😊InsaAllah sizin bebekte döner . Sen bol bol dua et
Busrazmc Kbrydgd inşallah , dua da ediyorum çömelme hareketi de yapıyorum yuruyus de yapıyorum ama videoyu bilmiyorum bı bakayım yapayım. Ben elimden geleni yapayım da dönerse döner artık yok dönmezse yapacak bir şey yok sağlıklı olsun da 😅