bir_pasa_annesi Boncugummmm her böyle olanın rahmi delinseydi kimse cocuk sahibi olamazdı bak örnek karsında cnm asılama yı olmuyor diye yaptırdık eşim de sıkıntı vardı son kez sansonızı deneyin dedi doktor daha sonra ameliyat olsun dedi ondan yaptırdık
Boncugummmm bir_pasa_annesi anladm canm haklsın her agızdan birses cıkyo napacgmı bılemek cok kotu korkutarak söylenmesi birde. Anladm canım bna da dedı aşılama ve tüp bebek yaplr dedı.. Bnde hamile kalyorum dedım ozmn bırdha dene dedi yanı işimi şansa bırakmamı söyledi
bir_pasa_annesi Boncugummmm onlara göre hava hos canı yanan psikolojisi bozulan evlat acısı ceken sensin sen onlara bakma Baska doktora git gerekirse yine Baska doktora git su anki halini en iyi ben bilirim caresiz ne yapacağını bilemez haldesin acaba işlem gerek mi yoksa hamile kalsam mı yine mi kaybederim acaba vs vs kafayı yiyecek gibi olursun bu yollardan bende gectim ben aydınlığıma cıkıp kucagıma aldım sende aydınlığa cıkarsın inşallah
Boncugummmm Hapymoom canm bırde rahim filminde net o perde gozukur demi bazıları yanıltıcı dyor yada doktorun ckemedgınden yanıltıcı dıyolar
bir_pasa_annesi Boncugummmm rahim filmini bende cektirdim cnm ne var ne yoksa cıkıyor ama iyi doktoruna düşeceksin ben üniversite hastanesinde cektirdim ameliyat olmustum neden olmuyor tüpler mi tıkalı diye cektirdim stajyer vardı ee sende perde var dedi basından attı halbuki ameliyat oldum hemen doktorumun yanına gittim iyi yapamadı sandım adam baktı hayır bir sıkıntı yok o karın boslugunda oraya kadar gitsem rahim delinirdi dedi sıkıntı Yasatmaz sana dddi cidden de öyle oldu sagolsun doktorum ama üniversite dekine baksaydım ameliyat olacaktım belkide rahmim delinecekti yani doktor var doktor var
Hapymoom Boncugummmm o doktorun ustalığına bağlı canım bizim hocam ünide çok sıra var diye özel bir görüntüleme merkezi var oraya kendisi gelip bizzat kendi çekiyor, benide öyle çekti kendisi net söylüyor, söyleyemen bir doktor bu konuda bilgisi yoktur
Boncugummmm bir_pasa_annesi öyle güzel bnı tam anlattın ki 😔ıan içimi döktün dedımlerinin aynısını yaşıyorum gidicem canımm amin inşllah hatta aldm bır paska prof doktora çok ama cok saolasn Allah bır deıl bınkere ragzı olsun desteklerniz için kmse bnı anlmyor içime kapandm kaldm ınan burdada konuşup anlatmamasam
Boncugummmm bir_pasa_annesi aa işte tam bunu bnzer bna da üniveste hastanesı yaptı nekdar cok bnzyor bazı yaşadıklarmız canım sorun olmazsa instgram hesabın faln varmı ya szi kaybetmek ıstemyorum hiç deılse aklma taklan bırsey olursa sorarım tabı sorun olmzsa🙏
Gul-akb-2018 bir_pasa_annesi hem oksopor hem coraspiiirn kullanmışsınız kanama falan yaptım coraspirin
bir_pasa_annesi Gul-akb-2018 hayır hiç kanamam olmadı cnm sabah iğne akşam hap içerdim bundan hariç de 6 çeşit ilaç kullanırdım
Boncugummmm Hapymoom haklsn kuzum bndr baska bır doktra randewuyu aldm baklm sonclarmla buna gtcem karşınza ınsan ewladı doktrlar cıkarttsn
bir_pasa_annesi Boncugummmm hiç içine atma bak hangi doktora güveniyorsan ona git aklına ne gelirse sor inşallah aydınlığına cıkarsın o durumda olmak cok zor
bir_pasa_annesi Boncugummmm yok cnm sorun olmaz ben kullanmıyorum ama eşimin babamın var istersen babamın kini ekle o pek kullanmaz yani anlamıyor yaslı adam zarar gelmez
Boncugummmm bir_pasa_annesi fark etmez canm bn sna raim filmini atıcam bı bakablrmısn hatta burdada paylasayım belkı anlayan olur fikir edinirim
Butuful bir_pasa_annesi düşük ve ya erken doğum yasamadiniz mi kalp şeklinde olduğu halde rahminiz benimde rahmim kalp şeklinde düşük ve erken doğum riski var dedi doktorlar
bir_pasa_annesi Butuful yok hayır cnm hiçbir riskim yoktu Allaha şükür sadece bundan önce 3 düşüğüm olduğu için progestan kullandım
Butuful bir_pasa_annesi oda perdeden dolayiydi degilmi yani kalp şekli rahim tehlikeli değil çok sağolun icimi rahatlattiniz ben kullanmıyorum bir düşük falan olur mu korkuyorum