Boncugummmm benim karın batım ultrasonunda yıllar önce şansa radyoloji uzmanı gördü, sende çift rahim var dedi, uzman doktora görün dedi, normalde anlaşılmazmış kolay kolay. Sonra bekarken doktora gittim karından baktı tam emin olamadı çift rahimde olabilir perde de olamadı. Şuan bekarsın evledikden sonra gel şuanlık birşey yapılamaz dendi, evlendikden sonra özelde bir doktora gittim tam anlmadı, yani dicem o ki her doktor teşhis koyamıyor net. Emek hoca var üniversitenin tüp bebekle ilgileniyor ve böyle anormali sorunlara da bakıyor. Hemen araştırdım ona randevu aldım. Direk ultrasonla baktı ve dediki hayır çift rahim değil tam perde var sende dedi. Hemen rahim filmi çekelim emin oldukdan sonra tüplerde kapalıysa açılır o sıra dedi çekildim rahim filmi. Aynen hocanın dediği gibi tam perde var hemen histeroskopi yaptı alttan dikiş yok hiçbirşey yok kapalı teknikle, bir güne taburcu oluyorsun, tam perde olduğu için rahim delinmesi olmasın diye 2 ameliyattla yaptı. 2 ay sonra bir operasyon daha oldum. Birinci opersondan sonra yine film çekildim kalp şekli gibi bak demişti üstü kıvrımlıydı o yüzden ikinciyi yapalım garanti olsun dedi. İkinciyi oldukdan bir ay sonra gebe kaldım. Şuan 7. Haftadan gidiyoruz inşallah 🤲 demem o ki doktor çok önemli, hangi şehirde yaşıyorsunuz?