CansuTreci EsinKaraglle 38 haftalığım 2 dakikada 1 lavabo 🙄 32 den beri öyle. Makat geliş diye daha fazla baslı yapıyor galiba🤦🏻♀️
EsinKaraglle CansuTreci benimkinin kafası aşağıda ama bende de çok sık olmaya başladı hafta başından beri. Doğum yaklaşmış ne güzel darısı başımıza 🙏🏻😍
CansuTreci EsinKaraglle hayırlısıyla canım inşallah. Bizim oğlan ters okunca sezaryen tarihi aldık son 8 gün ✨👼🏼
EsinKaraglle CansuTreci sağ salim hayırla gelsin inşallah canım sağlıkla doğsunlar da şekli nasıl olursa olsun 😊
ozdenarda EsinKaraglle sanki beni anlatmssn 🙈🙈32+4 olduk duruyorum bebis bi hareketediyo hopp kendimi tuvalette buluyrm hep cok sık cikiyordum ama su son 10 gundr falan iyice arttı dısarı cıkınca gelmese bile her buldugum tuvalete giriyorum inanki🙈🙈
Glsmarf EsinKaraglle çoğu kişi eminim aynı sorunu yaşıyodur hatta tuvaletten çıkar çıkmaz yeniden girdiğimi biliyorum yani haraket edince 😊😀
Kadriyekrc EsinKaraglle aynen sanki az daha hareket etse tuvaletimi yapıcak gibi oluyorum 😲 bizde 33 olduk bugün