Mervella34 ikizminikler canım ben çift yumurta ikizi olduklarını öğrendiğimden beri Progestan kullanıyorum , bebeklerin tutunması , erken doğum riskini azaltması için veriyor doktorlar☺️
Asdfghjk1 Bizde 11+1 ’iz. mide bulantısı ve kusma bi hayli yoğunlaştı Çok kötüyüm bende iştahla hiçbirşey yiyemiyorum 😔
ikizkelebeklerim06 Asdfghjk1 olsun ilk 3 ay senden besleniyor ikizlerde de genelde bulanti erken geciyor senin de öyle olur inşallah hayırlı olsun aramıza hoşgeldin 🍒🤗
Mervella34 ikizkelebeklerim06 İnan bu bir yanılgı ben 34 haftalık oldum hala ilaç kullanıyorum bulantım için 🤦🏻♀️
hhb53 ikizkelebeklerim06 Tabi kii benim yanımda hep birileri var temizlik agır işleri yapmıyorum yemek için bile ayakta dursam basım donuyor 🤦🏼♀️ Sende kendini yorma sakın
ikizkelebeklerim06 hhb53 ben o anlamda yalnızım yemek yapıyorum temizliğe eşim yardım ediyor hamdolsun kimsem yok ailemden 🙄
ikizkelebeklerim06 elfcfcbz geçer geçer inşallah sabır artık cinsiyeti hafta takibi idi güzel bir dönemin olacak 🤗 bak bizimkiler büyüdü canımızı bile yakıyorlar annesi gerçekten geçiyor inan geçecek 😊😊
dilaracftc_2000 ikizkelebeklerim06 20+2yiz oğullarımla ne iyi ne de kötü orta ilerliyor hamileliğim miğde kramplarım ve miğde yanmalarım çok fazla idare ediyorum Allah hayırlısıyla çocuklarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏
ikizkelebeklerim06 dilaracftc_2000 masallah 😍 mide için rennie Duo kullanabilirsin doktor hiç bı sakıncasi yok dedi direk kesiyor
dilaracftc_2000 ikizminikler ben progestanı 5haftada kullanmaya başladım düşük riski için vermişti doktorum şu anda erken doğum riski için verdi
hhb53 ikizkelebeklerim06 Yap ama kendini yormadan yemekleri oturarak karıstırabilirsin zaten ayakta cok durdukca asagı baskı oluyor sende oluyor mu bilmiyorum
Simirna35 ikizminikler progestan ben gebelik başlangıcından beridir kullanıyorum, size şimdi vermesi bebekler büyüdüğü için erken doğumu ertelemek için verilmiştir, genelde ikizlerde daha sıklıkla kullanılıyor, aksatmadan kullanın bence
Mervella34 ikizkelebeklerim06 yanma da var ona çözüm bulamadım ilaç bile kâr etmiyor ne yazık ki 🤷🏻♀️ Mide bulantımı ilaçla hallediyorum en azından😅
Temmuz7 ikizkelebeklerim06 28. Haftadayım bende gece uykusu bitti bu haftayla beraber bel sırt ağrıları basladı 🤦♀️ Göbeğimde de sanki bi yere çarpmışım gibi bi agrı var. Doktorum topuguyla itiyordur merak etme dedi ama yavaş yavaş zorlukları başladı