ikizminikler ikizkelebeklerim06 23+1 iz kızlarımla bel ağrılarım başladı doktora gittim onun için belki bişey verir diye vermedi 😕 progestan verdi dün bu haftalarda veriliyormuş herhalde bakalım ilerleyen zamanda nolcak 😑 bide kilom fazla diyet yap dedi ama ben duramıyom 😅 ve daha bir sürü şeyy
hhb53 ikizkelebeklerim06 32+3üm tek yumurta ikizi iyi gidiyor desem yalan olur kötü de gidiyor diyemem. Orta halliyim bazen hamile değilmişim gibi bazende kasık ağrıları bebek sertleşmeleri canımı acıtıyor. Bu günümüze şükür diyelim Allah sağlıkla gelmelerini nasip etsinde 🤲🏻
2artiikizannesi ikizkelebeklerim06 çok kötüyüm 23 haftaligim belim kaburgam bebek göğsumun altına geliyor yuruyemiyorum kalkamıyorum yatamiyorum nefes alamıyorum kısacası ne ararsan var erkek bebek bekliyorum birde
ikizannesi172011 ikizkelebeklerim06 19. haftalığız artık tez yoruluyorum baş agrısı uyku yok ateş basması, iki prenses insallah cift yumurta ikizi 😊👼👼🤲 Rabbim hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı Nasip etsin inşallah Bebeklerimizi 😊🤲
ikizkelebeklerim06 ikizminikler sanırım ağrılı günler başladı benim de kaburgama baskı basladi 25+4 deyiz . Benim de kızlarım olacak 🤗
dilaracftc_2000 ikizminikler ben progestanı 5haftada kullanmaya başladım düşük riski için vermişti doktorum şu anda erken doğum riski için verdi
ikizkelebeklerim06 hhb53 maşallah 30lari devirmisssin dikkat et ve bolca dinlen ne kadar beklerseler o kadar iyi 😊 ben de maksimum 10 haftam kaldı diye kendimi rahatlatiyorum
ikizkelebeklerim06 2artiikizannesi ben de bugün kaburga ağrısından çok bunaldım . Yat yayılmaz kalk kalkilmaz 🙄
hhb53 ikizkelebeklerim06 Gelirsin inşaAllah canım bende günler ne zaman geçecek diyordum şimdi 30lardayım. Allah sağlıkla küvöze girmeden kucagımıza almayı nasip etsin yavrularımızı 🤲🏻
ikizkelebeklerim06 ikizannesi172011 valla ben hayatımda ter nasıl bı şey bilmezdim gece sular içinde kalıyorum 😬 yaratıklarla uyuyorum iki yanimda
ikizkelebeklerim06 2artiikizannesi rahim değil de sanki vajina bölgesinde sağ sol kemikler iş yapmış gibi ağrıyor 🙄
hhb53 ikizkelebeklerim06 Tabi kii benim yanımda hep birileri var temizlik agır işleri yapmıyorum yemek için bile ayakta dursam basım donuyor 🤦🏼♀️ Sende kendini yorma sakın
Simirna35 ikizminikler progestan ben gebelik başlangıcından beridir kullanıyorum, size şimdi vermesi bebekler büyüdüğü için erken doğumu ertelemek için verilmiştir, genelde ikizlerde daha sıklıkla kullanılıyor, aksatmadan kullanın bence
ikizminikler ikizkelebeklerim06 bel ağrısı için vermedi ki bana belki verir dedim normal dedi işte 😐 progestan yazdı o niçin dedim kasılma olmasın erken doğum olmasın diye dedi öyle bi risk felan da şuanlık yok çok şükür ama bilemedim
ikizkelebeklerim06 elfcfcbz geçer geçer inşallah sabır artık cinsiyeti hafta takibi idi güzel bir dönemin olacak 🤗 bak bizimkiler büyüdü canımızı bile yakıyorlar annesi gerçekten geçiyor inan geçecek 😊😊
Mervella34 ikizminikler canım ben çift yumurta ikizi olduklarını öğrendiğimden beri Progestan kullanıyorum , bebeklerin tutunması , erken doğum riskini azaltması için veriyor doktorlar☺️