Mimarhanim dualarım bebeğin ve seninle canım 🤲🏻 Benimde oğlum 1 haftadır küvezde oğlumdada enfeksiyon çıkmış doğruğunda ciğerleride tam gelişememiş enfeksiyondan dolayı çok yoğun tedavi görüyor .Rabbim evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasi etsin bize 🤲🏻
29+2 de gelen kızım (dua istiyorum)
Meflug çiş kaka yapıyor kuzum günde 8 kez bez değişiyorlar molfixin 240 tane bezini 174 liraya aldım trendyoldan kesinlikle tavsiye ediyorum çünkü bilirsin çok pahalı prematüre bezleri . Şu an 31+1 haftalık oldu kilosu 1470 gram olmuş .Saatte bir mi besleme yapıyorlar Canım ben sormayı unuttum doktoruna?
Mimarhanim postlarina bi cok kez denk geldim guclu yavrun bunuda Allahin izniyle hayirli ve saglikli bir sekilde atlacak insAllah 🤲🏻Rabbim sizi evinize hep beraber ssag salim girmeyi nasip etsin🤲🏻
CerenNisaSecilmis dogurdun mu sen de atlamışım ben galiba🧿 maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Merak etme düzeliyor bizimkinin kanında arada enfeksiyon çıkıyor antibiyotik ile çözülüyor. Beslenmesi nasıl? Çiş kaka?
Mimarhanim canım kızlarımız nerdeyse aynı seninle Benim kızım 1410 gram 38 cm doğdu ☺️🌸
Meflug bana süt getirme diyorlar vermiştim iki kere onlar daha bitmedi az içtiği için ben de buzluğa koyuyorum . Bizden sürekli bez, ıslak mendil , bebek yağı istiyorlar devlet hastanesinde yatıyor . Seninki abi olmuş ya benim kızımdan 1 hafta büyük 😇kaç saate bir besleme yapılıyor hiç söylemedi bugün arayıp soracağım yarın da görme günüm çok heyecanla bekliyorum 🙏❤️Kızımın adı Meryem Sare .Ben de matematik öğretmeniyim Canım şu an Doğum iznim var çalışamıyorum
Meflug benim çocuklarım hep erken doğuyor oğlum 35 haftalık doğmuştu şimdi de kızım 28 haftalık doğdu .Nedeni de yok hiçbir rahatsızlığım yoktu kontrolde doktor her şey iyi sağlığı kilosu diyordu .Nasip gerçekten Allah’ın dediği olur .Sağlıklı olsunlar da inşallah
Dlktpl sarılık olabilir Canım benim oğlum küvezde iken sarılık olmuştu fototerapi gördü küvezde. Anne sütü de alınca sarılık geçiyor hiç korkma🙏 Kötü bir şey çıkmaz inşallah sarılık çoğu bebekte oluyor
Halidemat sarılık baslangıcı vardı cnm gecen fototerapı verdıler kestıler kucuk oldukları ıcın cok vermıyolarmıs ama dun vücudu sarıydı barız yanı uykuluydu enfeksiyon olabılır dedıker ama sarılıkta olablr tedavısı olan. Bısey olsunda kızım cok tolere edemıyor anne sutunu gene oldugunce edıyo ama ıns ıyı olur ınsan kafaya takıyor senın sutun kac mm cıkıyo 12 gun oldu bnm dogum yapalı 40 60 mm arası gelıyor ıkı uc saatte bır sagımda
Dlktpl Canım benim kızım 2 hafta anne sütünü sindiremedi kustu.Daha bu hafta sindirmeye başladı 4 ml vermeye başladılar şükürler olsun daha da artar inşallah 🙏 benimde 3-4 saatte bir sağıyorum 150-180 arası çıkıyor sütüm çok olduğu için dolapta yer de kalmıyor bazen döküyorum .Kızım içer de bitirir inşallah
Meflug evet Rabbim sağlık versin küvezden çıktığı gün bayramım olacak inşallah ☺️O gün yetim sevindirmek istiyorum
Meflug 1 hafta oldu bugün beslenmesi 20 cc di pazartesi günü bugün görücem tekrar sorucam çiş kaka yapmış🤲🏻 İyi olucakşar inşallah
CerenNisaSecilmis ohh maşallah kuzuya toparlar en kısa zamanda inşallah