Mimarhanim melay1997 enfeksiyon oranı baya yüksekti korktuk ama çok şükür düşmeye başlamış. Karaciğerde kitle görmüşler uzman doktor gelecekmiş detaylı bakmak için. İnşallah önemli bişey değildir. Dua istiyorum herkesten. Ederseniz çok sevinirim canım 🙏🏻
melay1997 Mimarhanim hep dua’mdasınız rabbbim hayırlısyla kucagınıza alıp çıkmayı nasip etsin küvöz yolunda hiç bi anneyi bekletmesin hep duam bu
Mimarhanim Serapveminikleri amin canım Allah’ım razı olsun 🙏🏻 evet 24+3 ve 24+4 te ikişer doz yaptırdım. Birde 29+2 de sancılarımı durduramayinca iki doz yaptılar. Bir kaç saat sonra doğum oldu.
Serapveminikleri Mimarhanim korkma kuzum inşallah sağ salim alacaksın kucağına o iğnelerin cokkk cokk faydası var ,😘🥰
Mimarhanim Mucizemsinseenn çok şükür enfeksiyon değeri düşmeye başlamış canım. Karaciğerde kitle görmüşler, uzman doktor gelecekmiş detaylı bakmak için. İnşallah önemli bişey değildir 🙏🏻
Mucizemsinseenn Mimarhanim Allah büyüktür inşallah hiç bir şey olmadan sağ sağlim alacaksın bebeğini kucağına
ozge_ozzgee Mimarhanim dualarım sizinle ve bebeğiniz ile. 🙏Bilim çok gelişti artık umarım hiçbir sorun olmaz. Biraz sabır
Arife1903 Mnkkedi canım erken doğumun sebebi neydi benimki 25 haftada erken riskim var çok korkuyorum ondan sordum
Mnkkedi Arife1903 tam olarak bilmiyorum çünkü sebebini söylemediler. Benim bildiğim kan uyuşmazlığı vardı eşimle ama bu sorun değilmiş.
Meflug Dlktpl benim oğlan bugün biberona geçmiş deneme yapiyorlar kilosu da 2500e yaklaştı. Sorunumuz göz ve arada solunumu unutması onlari da cozersek 10gune kadar çıkacak🥰
Dlktpl Meflug gozde ne bar benım kızımda da ropta sıkıntı cktı ıgne tedavısı olcak yarn fazla damarlasma varmıs ıkı gozunde de ne olcak bılmıyorum
EliffCandan Meflug ya çok sevindim ateş bey adına aklıma geliyosun ama burdan msj yazılmıyor tez vakitte sağlığına kavuşur tamamen umarım canım❤️
Mimarhanim melay1997 amin canım amin 🙏🏻 Allah’ım razı olsun 💚 çok büyük kıymeti var beni ve kızımı tanimadan bizlere dua etmenizin 💚💚💚
Dilara1503 Mimarhanim Allah’ım şifasını verecek inşallah annesi sağlığına kavuşacak Rabbim sana da güç versin 🤲🌼
Mimarhanim Poyrazefenin_annesiii canım bugünümüze şükür, enfeksiyon değeri geriliyor. Karaciğerde kitle görmüşler uzman doktor gelecekmiş detaylı bakmak için. İnşallah o da temiz çıkar dua ediyoruz canım. Sizlerden de dua istiyorum. 💚
Dgnyagli Mimarhanim Allahım yardımcınız olsun bebişinize sağlık güç kuvvet versin inşallah🙏 En koşa zamanda sağlıkla kucağınıza alırsınız ınsallah 🙏