Mimarhanim y_tunc doğru diyorsun canım Allah’ın izniyle güzel olacak herşey ve biz yavrularımıza kavuşacağız 🙏🏻 üçüncü gün bitti bakalım. Günler geçmiyor gibi geliyor. Rabb’im oradaki tüm bebeklere şafi ismi hürmetine sifa versin inşallah 🙏🏻
ipekayan Mimarhanim Allah analı babalı büyütsün. Hem siz hemde yavrunuz kısa sürede sağlığınıza kavuşup evinize geçersiniz lnsaAllah 🤲
Seyma_kaya Mimarhanim allah yardımcınız olsun inşallah tez zamanda mini yavrunuzla hastaneden sağlıkla çıkarsınız
Ozlem83 Mimarhanim hiç üzülme Onu veren Rabbim iyiliğide verecektir doğmuş çok şükür çabuk toparlar ne bebekler toparlıyor sen bile şaşıracaksın bebeğinin gelişimine ferah tut dualarımız sizinle 🤲
Mimarhanim Ozlem83 sağol canım benim çok sağol 💚 Allah’ım dua eden herkesten razı olsun 🙏🏻 inşallah o günleri gördüğümüz zaman kızımla eve döndüğümüz zaman buradan yazıp hepinize teşekkür edeceğim 💚
Mucizemsinseenn Mimarhanim merhaba canım hiç yazmasam da seni takip ediyordum dua ediyordum bı kaç gündür yazmayınca merak ettim durumunu bebeğin durumunu inşallah iyisinizdir 🤲
Mimarhanim Mucizemsinseenn sagol canım Allah’ım razı olsun 🙏🏻 dualarınız en büyük destek. Çok teşekkür ederim. Foruma çok giremiyorum artık. Ondan yani. Ben iyiye doğru gidiyorum çok şükür. Bebiştede enfeksiyon çıktı antibiyotik veriyorlar. İyi olur inşallah dua edin. En çok duaya ihtiyacımız var çünkü 💚
Mucizemsinseenn Mimarhanim seni hiç tanımasam da kalben kendimi çok yakın hissettim dua ediyorum sürekli aklimdasiniz minigin ve sen 🥰
Duru999 Mimarhanim Allah sag salim evinize donmeyi nasib etsin🤲🌸 Allah korusun sizide bebisnizide amin🤲
Mimarhanim Mucizemsinseenn çok teşekkür ederim canım 💚 Allah’ım razı olsun, inşallah seninde gönlünden geçen herşey hayırlısıyla olur 🙏🏻 kızımda bende teşekkür ederiz duaların için 🥰
Meflug Tugbaal iyiyim canım bebiş de iyi çok şükür. Yarın göz muayenesi var inşallah onu da kazasız atlatcaz 🙏 bu şekilde giderse 15 20gune çıkar dedi doktor
Tugbaal Meflug ya ciddi misin masallah kuzum masallah cok cok sevindim senin adina ne kadardir surede kuvezde