Mine8191 Mimarhanim canım postlardan hatırlıyorum seni rabbşm Şafi ismiyle yavruna şifa versin inşallah Allah’ım hayırla sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin 🤲 dua edicem canım
Mimarhanim Mine8191 Duygu4444 Eliff66 Girlpowerbabe Deletedmom95 kadeerrr Sdhs06 Epifenomen zeome DeryaMirac Mernana Gozgozhappy Nuris90 Mrymmm__ Umutluuu Nimesay1 bburcu tuubaeylulanil SusamsMother Seda8308 Polat2706 Meflug Gebegunlugu Monorassa Tgbab Kızlar Allah’ım hepinizden razı olsun 🙏🏻 serum vs takılı o yüzden tek tek yazamadım kusura bakmayın. Rabb’im hepimizin evlatlarını sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏻 hepiniz için dua ettim bende. Bebeğimle evimize döndüğümüz günleri de görürüz inşallah 🙏🏻 o zaman da post açıp hepinize teşekkür edeceğim. Rabb’im hepinizin gönlüne göre versin 🙏🏻 Bebeğim 1420 gr doğdu 39 cm. İnşallah en kısa zamanda çıkar küvözden.
Meflug Mimarhanim kuzum haftamız güzel hic merak etme solunum toparlanır dualarım seninle ve defne ile🙏🧿
Eliff66 Mimarhanim rabbim sanada evladına şifa versin canim ınslah tez vakitte kavuşursunuz yavrunla alalha emanet🤲❤
Girlpowerbabe Mimarhanim yaa uzun zamandır görüyordum yazılarınızı bu kadar dayandı bundan sonra da dayanır allahım bağışlasın inşallah sağlıkla kavuşun bi an önce🙏🏼
Deletedmom95 Mimarhanim ah canım içini ferah tut o çok güçlü bir bebek toparlar hastaneden de sağ salim çıkarsınız inşallah. 💕🤲🏻
kadeerrr Mimarhanim çok çokkk geçmiş olsun bitanem rabbim sağlıkla biran önce kucağına almayı evinize gitmeyi nasip eder inşallah ❤️❤️❤️
Monorassa Mimarhanim rabbim tez zamanda sağlıkla kavuştursun sizi inşallah canim bebek kaç kilo doğdu haftan da iyi MAŞALLAH birşey olmaz korkma
Halidemat Mimarhanim oyy kuzum Rabbim sana bağışlasın küvezde çok iyi bakıyorlar korkma iyi olacak benim kızım 18 gündür küvezde .28+4 te doğdu
DeryaMirac Mimarhanim Rabbim size de kızınıza da şifa versin dualarım sizinle 🤲 Rabbim bir an önce sağlıklı bir şekilde kavuştursun sizi inşaAllah 💕
Mernana Mimarhanim Allahım sağ salim en kısa zamanda yavrunla beraber eve dönmeyi nasip etsin kuzum dularımız sizinle 🙏
Gozgozhappy Mimarhanim hiç stres yapmayın üzülmeyin bebekler çok güçlü Allah’ın izniyle toparlanır rabbim yardımcınız olsun dualarım sizinle 🌸🤲
Mrymmm__ Mimarhanim Geçmiş olsun canim rabbim sağ salim kucagina almayi nasip etsin insallah üzülme sen güclü ol ki oda güclü olsun. İnsallah görebiliyorsundur yavrunu.. bol bol dua et 🤲🏼 Rabbim yardimcin olsun ❤️
Umutluuu Mimarhanim Allahın izniyle hiç birşey olmaz canım inşallah. Biraz kücezde kalır ama hayrlısıyla alırsın kucağına. Senin dikişlerin iyileşmeye o da evine gelir annesi 🤲🏻🤲🏻 Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah