Ozdmrkbraa cgelmas yaa iç karnım dar olduğu için çatlamam çok erken haftamda olmaya başladı çokta üzülme o yüzden bu duruma 😂
Catmom cgelmas geçiyor mu peki 🙈 şişlik olabilir de olabilir aslında çünkü normalde günde 2-3 kere çıkardım tuvalete şimdi 1 e düştü 🤷🏼♀️
hamisanne33 Bellaaa kilo almadım canım tam tersi mide bulantıları kusmalar bisey yiyemiyordum açıkçası 2kilo verdim yeni yeni yiyorum bulantılar biraz azaldı verdiğim 2kilodan 1kilosunu geri aldım
NilGrl Catmom bende de aynısı.. 9 haftalık hamileyim bel bölgem genişledi. 1-2 kilo aldım sanırım ama karın bölgem anlamsız şiş.
Catmom NilGrl kilo alsam bir sebebim olurdu. Vermeme rağmen böyle. Bacakları yapışan pantolonun beli olmuyor alt kısımları boş geliyor 😂 şaşırdım napacağımı. Bir de sigarayı bıraktım belki onun da etkisi vardır
hazal1991 Catmom bende de öyleydi 5 haftayken, şu an 11 haftalığım geçen hafta doktor 6 kilo almışsın, diyetisyen desteği almalısınız dedi, bulantım oluyordu ama iştahım açıktı ama ilk 3 ayda kilo alımına doktorlar çok iyi bakmıyor
Bellaaa hamisanne33 ben ilaç kullanıyorum. Doktorum doçent ve prillam dr güvenilir dedi. Geceleri bir tane. Çok ise yarıyor. Iki kilo aldim
Mahbuss cgelmas karnın çıkmaya başlayabilir canım haftan ileri çünkü Ben 21+3 um hala karnım öyle hamile göbeği gibi durmuyor kimse anlamıyor Yapı meselesi yani 😊
Pinklovee cgelmas Olmaması daha guzel mesela benim 3cü bebeğim 50kiloyla hep doğuma girdim ve karnım hep 5aylık gibi görünüyordu banada hep oyle soylediler şimdi yine nazar olmayayım diye 21haftalıkk bebeği 8hwfta diyorum dhdhs 😂😂
cgelmas Pinklovee hhahahahha 8 haftalık mı djdjdjs😂😂😂😂 O da güzelmiş kesinlikle nazar değdirecekler böyle hamilelik olunur mu diye çünkü bazıları gerçekten karnını taşıyamıyor🙈 ben de o kiloyla kaldım inşallah çok almam🤩
Deri Pinklovee canim bende 20+4 oldum kizim olcak insaallah 7 yildir bekliyoruz 3 kayibim var bebegini his ediyormusun acaba
Pinklovee Deri Canım çok geçmiş olsun 3.gebeliğim daha erken hissedersin demiştiler ama ben hissetmiyorum daha sadece arada çok hafif bişey oluyo tekme tarzı ama çok minik şekilde hissediyorum 😘 Korkma daha küçükler bidahaki hafta daha da net hissederiz 🌸