Zbyde_doruk01 cgelmas cgelmas bende 31 haftadayım ama sanki 5 aylık gibi karnım korkuyorum ya her gittimde bebek boyu kilosu normal mi diye soruyorum.
Catmom cgelmas kaç haftalıksınız ? Ben 5+2 yim bugün keseyi de gördük şükür. 52 kilo olmama rağmen hiç bir kıyafetimin beli olmuyor kapatamıyorum. Bana da bir öneride bulunun 😢
cgelmas Zbyde_doruk01 bana da herkes neden karnın yok neden çıkmamış diyip duruyor moralimi bozuyorlar biz de 16,5 haftalığız🙏
Gulayozgoc Zbyde_doruk01 bende öyleydim 36 haftaya kdr . Sonra ikiz göbeği gibi birden kocaman oldu ve çatladı 🙈🙋♀️ Üzülmeyin böyle şeyleri takmayın sağlık olsun herşey boş
Ozdmrkbraa Catmom regl olamamanın şişliği ve gaz sıkışmasındandır olmaması kuzum yoksa hamile kalır kalmaz kıyafetlerinin olmaması çok tuhaf
NilGrl Catmom bende de aynısı.. 9 haftalık hamileyim bel bölgem genişledi. 1-2 kilo aldım sanırım ama karın bölgem anlamsız şiş.
hazal1991 Catmom bende de öyleydi 5 haftayken, şu an 11 haftalığım geçen hafta doktor 6 kilo almışsın, diyetisyen desteği almalısınız dedi, bulantım oluyordu ama iştahım açıktı ama ilk 3 ayda kilo alımına doktorlar çok iyi bakmıyor
Mahbuss cgelmas karnın çıkmaya başlayabilir canım haftan ileri çünkü Ben 21+3 um hala karnım öyle hamile göbeği gibi durmuyor kimse anlamıyor Yapı meselesi yani 😊
Catmom cgelmas akside hamilelik öncesinden de az yiyorum iştahım hiç yok. Kilo bile verdim. Mesela pantolonu kapatmaya çalışınca karnım acıyor o denli
Ozdmrkbraa cgelmas iç karnınla ilgilidir bu durum kuzum iç karnın genişse dışardan çok belli değildir ama ben 20 haftalıkken de karnımı içime çektiğimde giriyordu 😂😂
Catmom Ozdmrkbraa ay hiç bilemiyorum nasıl düzelecek bu durum 😢 iştahım hiç yok kilo verdim hatta ama karnım aldı başını gidiyor 5 haftada böyleyse ilerisi nasıl olur acep
cgelmas Ozdmrkbraa İç karın genişliği daha güzel bi durum sanırım🙈 Hiç belli değil ama biraz olsa 😍😍😍😍
cgelmas Pinklovee bir yandan belli olsun istiyorum bir yandan böyle hamilelik daha güzel diyorum🙈bana diyorlar sen nerende taşıyorsun bebeği👻 Ooh maşallah🌸
Deri Pinklovee canim bende 20+4 oldum kizim olcak insaallah 7 yildir bekliyoruz 3 kayibim var bebegini his ediyormusun acaba
Pinklovee cgelmas Olmaması daha guzel mesela benim 3cü bebeğim 50kiloyla hep doğuma girdim ve karnım hep 5aylık gibi görünüyordu banada hep oyle soylediler şimdi yine nazar olmayayım diye 21haftalıkk bebeği 8hwfta diyorum dhdhs 😂😂
Ozdmrkbraa cgelmas öyle tabi benim 13.haftamda çatlamalarım olmuştu iç karnım geniş olsaydı diyorum 😂