Busrabdullah_123 Arkadaşlar aranızda hamilelikte troid yüksek çıkan varmi çok değil ama yine normln üstünde 75 grm kullanmaya baslaycam yarın aranızda ben gibi olan varmı veya doğal.olatak onereblcegnz bisey varmı
Nida_Y Busrabdullah_123 doğal olarak asla düşmüyor ilaçsız düşüröeye çalışmayın bebekte kalıcı hasar yaratır tiroid maalesef ilaç takviyesi ile düşer benimki 7ydi 2 oldu
Mspimpirik Busrabdullah_123 dogal yolla tiroid dusmez 10 yildir sifir tiroid destek hapla yasiyorm her ay kontrole gidiuorum ilk 3 ay tsh cok muhim.lutfen dr.hatta dahiliye degil Endokrin uzmanina gorunmelisiniz o ilacin dozunu sizin degerinize gore ayarlayacaktir.onu ye bunu ye diyenlere sakin kulak asmayin tsh boyle dusmez cunku kalici hasar birakirsiniz !
CansuAbinik Busrabdullah_123 Tiroid ne yazık ki doğal olarak düşmüyor 🥺 Bende levoriton 125mg alıyorum her sabah. Tiroidde en etkili şey dereotu. Hergün düzenli yemeye çalışıyorumm..
Busrabdullah_123 Baharmom benim hamile olamasam kullanmama gerek yokmuş normlde gebelerde 2.5 olandı gerekiyormus bnm 3 kusur o yüzden yükseltti
Busrabdullah_123 Nida_Y doktor kontrlu altındayım zate Mspimpirik doktor kontrlu altındayım zaten ilaç da kullanıyorum normlde yok sadece gebelikte cıktı
Happybabyyy Busrabdullah_123 Nida_Y Mspimpirik CansuAbinik Tsh yuksekliginde selenyum cok onemli. Bu konuda da dunyadaki en dogal kaynak brezilya cevizidir. Arastirirsaniz bilincli tiroid hastalarinin ozellikle tukettigi besin oldugunu gorebilirsiniz. Lutfen net olarak bilmedigimiz konularda insanlari hatali yonlendirmeyelim.
Nida_Y Busrabdullah_123 e tamam ilaç kullanıyorsan yeterli ekstra gıda takviyesine gerek yok. Benimde hamilelikte çıktı maalesef
Nuray23 Benimkide yuksek propycil kullanmaya basladim bende 15 gun sonra randevum var umarim hersey yolundadir ve dusmustur 😊
Busrabdullah_123 Nuray23 inşallah cnm sabahları ac karna dereotu ye bir tutam faydası oluyomus rabbimin yarattığı herseyde fayda vardır zaten 🥰
Mspimpirik Happybabyyy hanimefendi net olarak bilmedgimiz bir konuda bir beyanda bulunulmadi..sadece ceviz yiyerek tsh dusuremezsiniz..ama bagisiklik sisteminizi dogru yiyeceklerle kuvvetlndrirseniz tsh etkilenmeyebilir..buda gebelikte cok mumkun degil cunku ilk 3 ay dusen tsh bebegin kilosu ve sizin kilonuz arttikca yukseliyor..her gun ceviz yiyorum mesela ve yumurta ama artiyor
dorukhan_nehirada_moms Busrabdullah_123 bnmde 3.40 olmus muhtemelen bnde yine ilac baslicam oglumda da yukselmisti 2.98 le ilaca baslamistim 2.5 ustu bebege zarar veriomus hamilelikte hafta ici dr uma gidicem sonuclari gostermeye kesin ilac vericek levotiron uff ne guzel seviniodum cikmadi bunda die ama cikti oglumda 5 ayliklen baslamistim ilaca bunda 7 aylik baslicam galiba
Busrabdullah_123 Baharmom dorukhan_nehirada_moms canım zaten bebek büyüdükçe bünye ihtiyaç duyuyomus ondan oluyomus
Mom092 Busrabdullah_123 3.81 çıkmıştı ilk etapta 5 aydir kullaniyorum doguma kdar sanirim suan normal degerim
Baharmom Mom092 büyük ihtimal bana da ilac başlayacak canim. Kaç mg ve hangi ilaçla başladı doktorun Canim
Busrabdullah_123 Mom092 Mom092 benim geçen ay 4 kusurdu bu ay 3 kusur bakalım bir dahaki ay allah büyük insalah hepimziinki nirmle grer
phdmom Busrabdullah_123 benim hamileliğimi ilk öğrendiğimde yapılan tahlillerde tsh 11di 😔 ama t3 ve t4üm normal. İlk 75 mg ile başladım her ay kontrole gidiyorum dahiliyeye şu an 175 mg içiyorum. En son ağustosta 1.5 e düşmüştü bu ay 3e çıkınca doktor dozu 174e yükseltti 150ydi. Her şeyi de doğru yapıyorum neden yükseldi bilmiyorum 🤷🏻♀️ Liseden beri bu tiroidle uğraşıyorum bıktım gerçekten. Doğal hiçbir şekilde düşmüyor mutlaka düzenli kullanın ilacı. Sabah aç karnına için ve en az yarım saat geçtikten sonra bir şeyler yiyin
Busrabdullah_123 mom#10717795 benim jormld phdmom benim jormlde yoktu cnm çok şükür hamilelikte cıktı normlde hep 25 kullaniodum 7 ayima gelince önce 50 oldu sonra 75 geçen aya gore yine düşüre bakalım inşallah