Mom092 Kızlar eşimin yakınıyla görüşmemiz olmuştu bugun pozitif çıktığını öğrendim goruseli 4 gün oluyor bendede dunden beri gecmeyen öksürük ve suan tat kaybi olustu aksam esim geldiğinde teste gidicez 😔 Dualarınıza ve önerilerinize ihtiyacım var 🌸
Epifenomen Mom092 kendinizi strese sokmayın, pozitif çıksa bile hamilelere ilaç vs verilmiyor. Bool boll dinlenip yeme içmenize dikkat edeceksiniz, benim 14. Günüm, doktorum bebek etkilenmez merak etme demişri 🙏 umarım çıkmaz geçmiş olsun
Fasulye-87 Mom092 canım korkma 15.günüm benim koku kaybım hala geri gelmedi 1 ayı bulabilir dedi dr. Ama bol bol c vitamini al ve 3 lt su iç limonlu ayrıca dr una söyle sana vitamin versin. Geçmiş olsun
Mom092 Fasulye-87 tamam canim sonuc pozitif cikarsa doktorumla direk irtibata geçerim zaten nasil yol izlemem gerektigini soyler heralde 😔 ama tat alamıyorum hic oksurugumde cigerden geliyo kesik kesik
Zaxra Fasulye-87 benim 2ay oluyor hala koku kaybi yasiyorum 🤦🏻♀️Coktan negativ oldum bile ama koku almam hala gelmedi yerine cok korkuyorum ((((
halitefe Mom092 canım inşallah negatif çıkar ama pozitifsede korkma ben atlattım gitti ve hamileler o kadar hafif atlatıyor ki inanamazsın şükür bebeğide etkileyen bir hastalık değil stres olma yeterki
Mom092 halitefe Allah’a şükürler olsun canim evet hamileler kolay atlatiyo dye duydum ve bebislerimize bi zarari yokmus pozitifsemde çabucak atlatayim insallaahhh verdim testi 🥴
Mucizemm34 Benimde esim pozitif cikti bugun canim is yerinde cikmisti diye test yapmıştılar bende hicbir belirti yok diye yapmayalim belirtin olursa haber ver ama sana ilaç veremeyecez dediler bende baya uzgun ve tedirginim bugun senin belirtin var yap testini inşaAllah o cikmaz :(
Mom092 Mucizemm34 Allah hepimizi korusun kuzum valla yaptırdım testi bakalim yarin cikicak inşallah hayırlı haberler alirim 😔
Bahartrn61 Mom092 bende şuan 35 haftalık hamileyim pozitifim 8. Günüm ufak tefek ağrılarım var beslenmene dikkat et bol sıvı tüket canım moralini bozma herkes atlatıyo artık
halitefe Mom092 inşallah canım bol bol meyveni yersin limonlu su içersin tansiyonunu dikkat ederek çabucak geçer zaten
Mucizemm34 Mom092 âmin canım Allah korusun hepimizi anlıyorum seni çok zor bi süreç hamile olunca daha çok tedirgin oluyor insan :(
Mom092 Mucizemm34 aynen bebegim bi tane de kaybim var bisey olucak dye hep tedirginim zaten bide bu cikti basimiza 😔