Clbada babyandmom tatlı delisi olan ben ilk zamanlar görmek bile istemedim agzıma süremedim nasipse oğlu olucak😊
Snszasla babyandmom 😀külliyen yalan valla resmen tatlıdan tiksindim ekşi iyi geliyordu oglum olacak 💙ekşi yetimde güya Ayşe gelirmiş inanmam artık bunlara😀🐣
gamzelim2234 @babyandmom ilk 3 ay full ekşi tuzlu yedim şimdi 5 .ay bitiyor hunharca tatlı yiyorum oğlum olucak
Melike145334 babyandmom değil aslında ama 3. Gebeliğim bu yavrumda erkek acayıp tatlı ıstıyor canım diğerlerınde boyle bir aşırı istek yoktu ama
Leylaminannesi babyandmom vallah tatlı normalde yemezdim çok şimdi tatlısız bir günüm yok benim kızım olucak inşallah Allah sağ salim kavuşmayı nasip etsin ♥️
minikcasper babyandmom bende tutmadı ekşi yedim hep ilk zamanlar aşırı şekilde canım çekti şimdide hala ekşi yerim ama Allahtan eskisi gibi değilim 😂 oğlum olacak 💙😻
Leylaminannesi Bu posta cevap verirken bile hala tatlı yiyorum doktor çok yeme diyor ama durduramıyorum kendimi😋😋
SerpilAVCI babyandmom oğlum da ilk zamanlar deli gibi ekşi Aş erdim sonra da aylarca acı yemekler yedim tatlı canımın istediği zamanlar çok nadir oldu🤣 şimdi 8 aylık kızıma hamileyim şimdi de aşırı tatlı yiyiyorum 🤣 ikisi de uymadı Aş erme konusunda 🤣
06minigimym babyandmom ben eksi yedim ilk başta hep oğluşum olacak ama sonradan da tatlı yemeye başladim
tuanagokce babyandmom tatlı yedim hep. Neredeyse doğumum geldi hala tatlı yiyorum. Karnım da erkeğe benziyor. Ama minnoş bir kızım olcak 🙂🙂
AnnesiveKizii babyandmom Vallahi yalan en basindan beri tatlı yiyorum eksi bisey canim asla istemedi istemiyorda.. Sonuç 30.haftamizdayiz kızımla 😜
Gulsen4224 babyandmom ilkinde tatlı yerdim oğlum oldu şimdi de tatlı koymuyorum ağzıma ne olacak bilmem ama onlarla alakası yok bence🤭😂
babyandmom Gulsen4224 zaten hemen hemen bütün yorumlar alakası olmadığı yönünde.. o zaman ekşiye devamm🥳🥳🥳